Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc la capătul unui meci destul de anost

CSM CSU Oradea câștigă în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc la capătul unui meci destul de anost

CSM CSU Oradea a început sezonul 2020/2021 cu o victorie așteptată în fața lui CSM VSKC MIercurea Ciuc. Spectacolul a lipsit cu desăvârșirea la această confruntare, care s-a încheiat cu scorul de 68-40.

Echipele de start:

Oradea: Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika
Ciuc: Laane, Laszlo, Corpodean, Raadik și Chatkevicius

Startul de meci a fost unul cu multe ratări și posesii pierdute. După 4 minute de joc, CSM CSU Oradea conducea cu 5-0. Vlad Corpodean a spart gheața pentru ciucani, cu un coș de 3 puncte. Jocul  a rămas lipsit de cursivitate iar scorul a ajuns la 7-7 cu 2 minute rămase din sfertul inaugural. Oradea a mai înscris un singur coș și sfertul s-a încheiat cu scorul de 9-7, toate punctele pentru Miercurea Ciuc fiind marcate de Vlad Corpodean. Edi Petrescu a marcat primul coș al sfertului secund, după care Chatkevicius a răspuns.  Oficialii au apelat la arbitrajul video și au dictat un fault antisportiv împotriva echipei din Miercurea Ciuc. Oradea a profitat și a dus scorul la 14-9. Scorul a ajuns la 15-15, după care Oradea a reușit un run de 9-2. Repriza avea să se încheie însă cu un scor foarte mic, 30-22 pentru CSM CSU Oradea.

Dragan Zekovic a mișcat primul tabelă după un minut scurs din repriza secundă. Broussard a marcat ulterior o triplă iar Ciuc rămânea fără punct marcat în primele trei minute. Laane după o intercepție a spart gheața pentru oaspeți și scorul ajungea la 35-24. Oradea a accelerat puțin și s-a desprins la 42-28, moment în care Laszlofy Botond solicita timp de odihnă. Doar Oradea a mai marcat până la finalul sfertului, care se încheia cu scorul de 48-28. Ultimul act a fost fără istoric. Cei doi antrenori și-au rulat lotul iar scorul final a fost de 68-40

Dragan Zekovic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 11 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Giordan Watson a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive iar Aaron Broussard cu 10 puncte și 4 recuperări.

Emanual Sheperd a fost principalul remarcat de la Ciuc, cu 10 puncte și 9 recuperări.

foto: CSM CSU Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Bravo
    FRB pentru implementarea arbitrajului video. Cred ca subiectul merita măcar o știre în presa de specialitate. În altă ordine de idei, parca la noi se vede mai pregnant lipsa meciurilor oficiale, cu atât mai mult cu cât avem un lot închegat. Holt pare bunicel, dar nu de nivelul lui Richard, cu părere de rău. Și-a asumat cu greu o pătrundere, în rest nicio aruncare de la distanță (!!!) într-un meci cu Ciuc?! Sa avem rabdare, sper sa nu trag concluzii pripite.

    cu 3 ani în urmă (10.11.2020)
    • CNAV Eagles București Eduard-Nicolae Popa:

      Despre arbitrajul video.
      Avem stire de saptamana trecuta, cand s-a folosit in premiera in baschetul romanesc:

      https://baschet.ro/cupa-romaniei-feminin/stiri/arbitrajul-video-a-fost-folosit-in-premiera-in-baschetul-romanesc

      Avem si un editorial acum un an in care ceream ca arbitrajul video sa fie implementat cat mai repede. :))

      cu 3 ani în urmă (10.11.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!