Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă meciul de pregătire cu SCM Timișoara

CSM CSU Oradea câștigă meciul de pregătire cu SCM Timișoara

CSM CSU Oradea disputat primul meci de pregătire al verii și a reușit să o depășească pe SCM Timișoara cu scorul de 88-86. Partida s-a desfășurat astăzi, 31 august, în Arena Antonio Alexe, în fața unei asistențe numeroase.

Prima repriză a meciului a fost una bogată în puncte, cu gazdele marcând 33 de puncte în primul sfert, iar la pauza mare se consemna scorul de 56-47. Relaurea jocului a consemnat desprinderea gazdelor la 16 puncte pe tabelă. Timișoara nu a cedat până la final, în ciuda faptului că Dragan Petricevic a avut la dispoziție o rotație mică. Bănățenii nu au putut decât să strângă scorul pe tabelă, victoria mergând în contul gazdelor.

Erick Neal a fost omul meciului cu 19 puncte și 5 pase decisive. Donatas Tarolis a reușit 17 puncte și 6 recuperări, iar Bobe Nicolescu a totalizat 11 puncte și 6 recuperări.

Nikola Gajic a fost cel mai bun jucător al vizitatorilor cu 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

CSM CSU Oradea joacă următorul meci amical pe 3 septembrie în compania maghiarilor de la Szolnoki Olaj, tot în Arena Antonio Alexe. Timișoara va juca pe 5 septembrie pe teren propriu în compania lui CSM Focșani.

foto: CSM Oradea (facebook)

7 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    doar meci amical
    dar intrucat s-a disputat la Oradea.....e cam subtire rezultatul.

    cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      ... subtire... In prima repriza s-a legat ceva, dar, totuși, avand in vedere ca a fost primul meci dupa o pauza lunga, exista o scuza. Noii veniti par slabuti, nu mai zic de pivot. Totusi, e venit de cateva zile, deci nu putem trage prea multe concluzii. Nijal pearson, e ceva de capul lui, dar nu m-a dat pe spate. Personal nu am vazut un plus fata de sezonul trecut.

      cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    Raspunde
  • varu silvois :

    @ajax
    intrucat se pare ca ai vazut meciul, am o curiozitate personala. Inca de la meciurile de precalificare ale Romaniei am remarcat o scadere mare in joc a lui Richard. A fost doar lehamitea de a juca in nationala sau e pe panta descendenta?

    cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      Kris
      nu am vazut meciul asta dar el cam asa joaca in general

      cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      @varu silvois
      Despre Kris ce ar mai fi de spus, il cunoaște toata liga dupa 4 ani petrecuți in România. Cu exceptia primelor doua sezoane, in care a fost cat de cat constant, are mari fluctuații in evolutii. Cand are chef de coș, te invarte de iti rupi gleznele, dar parca e totusi prea puțin in comparatie cu ce s-ar cere de la el. Daca era constant in evolutii ajungea departe, de multe ori fiind un clutch player excelent. Personal, de la el, vreau sa vad un plus evident pe teren al jucatorului roman, in fiecare meci.

      cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    • varu silvois:

      apreciez raspunsul
      atat ca forma .....de raspuns, cat mai ales ca obiectivism. Clujean fiind, nu am vrut sa ma aflu in treaba in ce priveste lotul echipei voastre.

      cu 8 luni în urmă (01.09.2023)
    Raspunde
  • gabriel.eftimie :

    Meci
    E doar primul meci, nu se pot trage concluzii.
    Pivotul a jucat 5 min, asa ca doar il poti aprecia din punct de vedere fizic și acolo sta bine.
    Pearson vede bine jocul, se implica mult, pasează bine, recuperează, eu îl vad un plus pt echipa.
    Gotcher a jucat puțin și a pătuț puțin deconectat. E un jucător care la Voluntari a stat mult pe teren și acum e diferit. Trebuie sa se adapteze.
    În rest cei vechi au jucat în nota obișnuită, inclusiv Richard. Un plus pt Bobe.
    Referitor la joc în general e normal sa nu vedem un plus fata de sezonul anterior și din păcate asa va fi și în continuare. Principalul motiv este obligativitatea păstrării pe parchet a 2 romani. E clar ca jocul nu se va îmbunătăți. Sa vedem duminica când probabil vom folosi formula de echipa pt cupele europene

    cu 8 luni în urmă (01.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!