Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă Memorialul Antonio Alexe

CSM CSU Oradea câștigă Memorialul Antonio Alexe

CSM CSU Oradea a învins MZT Skopje cu scorul de 97-64 , în finala turneului memorial Antonio Alexe-ediția 2019.

Orădenii s-au desprins pe tabelă deja din primul sfert al partidei, adjudecat la o diferență de 21 de puncte, profitând și de faptul că formația din Macedonia a disputat două partide în două zile consecutive.

Bobe Nicolescu a fost cel mai bun marcator cu 14 puncte, Sean Barnette a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive, Giordan Watson a terminat cu 12 puncte, Arturas Valeika a încheiat cu 11 puncte, 6 pase decisive, Cătălin Baciu a avut 10 puncte, 8 recuperări, Dragan Zekovic și Nikola Markovic au bifat câte 9 puncte, Aaron Broussard a terminat cu 8 puncte, 5 recuperări, iar Kris Richard a izbutit 7 puncte.

Acesta a fost ultimul meci din presezon pentru orădeni. Campionii României urmează să debuteze pe 17 septembrie, la ora 19:00, în turul inaugural din preliminariile Basketball Champions League împotriva echipei maghiare, Falko KC. Primul meci european al orădenilor va avea loc în deplasare.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!