Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea câștigă primul amical din Serbia

CSM CSU Oradea câștigă primul amical din Serbia

CSM CSU Oradea a câștigat primul joc de verificare din seria de două pe care le are în Serbia. Trupa antrenată de Cristian Achim a câștigat în fața lui KK Dynamic Belgrad, scor 70-66, pe sferturi 15-21, 26-16, 14-8, 15-21.

Campioana României a început mai greu meciul de la Belgrad și s-a văzut condusă la 6 puncte după primul sfert. A urmat o periadă mult mai bună de joc pentru formația orădeană, care a câștigat sfertul secund cu 26-16 iar pe cel de al 3-lea cu cu 14-8. În ultima secvență de joc sârbii au încercat revenirea dar s-au trezit prea târziu și partida s-a încheiat cu scorul de 70-66 pentru echipa din România.

Dragan Zekovic și Kris Richard au fost cei mai buni marcatori ai Oradiei cu câte 13 puncte fiecare. Aaron Broussard și Giordan Watson au terminat cu 8 puncte fiecare.

CSM CSU Oradea mai are de disputant o partidă în Serbia, în fața lui KK FMP, după care va reveni pe plan local și se va pregăti pentru Memorialul Antonio Alexe, care se va desfășura în perioada 9-11 septembrie.

foto: CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!