Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea este în semifinalele LNBM

CSM CSU Oradea este în semifinalele LNBM

CSM CSU Oradea a obținut calficare în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2020/2021, după ce trecut cu 2-0 la general de SCM Timișoara. În meciul disputat astăzi, 19 mai, bihorenii au trecut cu scorul de 87-70 de echipa de pe Bega.

Stephen Holt a fost primul marcator al partidei, cu un coș de la distanță. Orădenii au continuat startul bun și același Holt ducea scorul la 9-2. Timișoara nu a avut ritm în ofensivă iar Aaron Broussard ducea diferența la 10 puncte, în urma unui three-point-play. Bănățenii au răspuns excelent și au reușit un run de 8-2, cu două triple venite de la Mijajlovic și Mocrițchi. Scorul după primul sfert avea să fie egal, 19-19, în urma unui coș cu fault completat de Mirkovic.

Broussard și Fometescu au deschis actul secund cu câte o reușită de la distanță fiecare. Komatina a oprit seria bună  a gazdelor, dar Timișoara nu s-a regăsit apoi. În a doua parte a sfertului, Dragan Zekovic a dus diferența la una formată din două lungimi, 34-24. În continuarea jocul a curs în favoarea bihorenilor, iar diferența maximă a ajuns la 19 puncte, fix la finalul primei reprize, scor 48-29.

Sfertul trei a fost unul echilibrat, dar pe parcursul căruia Timișoara nu a reușit să se reducă semnificativ din deficit. Diferența de pe tabelă a rămas mereu la peste 10 puncte, cea mai mică fiind de 12 lungimi, după o reușită a lui Mirel Dragoste. Scorul la finalul sfertului 3 era de 70-53 și CSM CSU Oradea era aproape de semifinale.

Ultimul act a fost o formalitate pentru gruparea lui Cristian Achim. Diferența a ajuns și la 20 de puncte iar pentru Timișoara o „remontada” a fost imposibilă. Partida s-a încheiat cu scorul de 87-70.

Garlon Green a fost omul meciului cu 17 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Aaron Broussard a terminat cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Nicolescu și Watson au contribuit cu 12 puncte fiecare iar Stephen Holt cu 10.

Sherwood Brown a fost principalul remarcat de la Timișoara cu 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mikki :

    total baschet
    Rog actualizati/inlocuiti la acest articol rubrica "Afla toate informatiile redactate despre confruntarea dintre CSM CSU Oradea vs BCM U FC Argeș Pitești" cu meciul dintre Oradea si Timisoara. Multumesc!

    cu 2 ani în urmă (20.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!