Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea încheie sezonul regulat cu un meci împotriva clujenilor

Paul Olar

Paul Olar
05.04.2016

CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania își dau întâlnire miercuri, 6 aprilie, pe parchetul Arenei Antonio Alexe. Confruntarea contează la ultima etapă a sezonului regulat și va demara la ora 19:30.

Singurul joc transmis în direct la Digi Sport aduce față în față ocupantele locurilor doi, respectiv trei în clasamentul Ligii Naționale. Bihorenii au pierdut din nou șefia campionatului, după ce au fost învinși în jocul decisiv cu Steaua CSM EximBank de sâmbătă, scor 78-76.

Atât Steaua, cât și Oradea au însă același bilanț, și anume 53 de puncte, venite în urma a 22 de victorii și 9 eșecuri. Formația antrenată de Cristian Achim are o mică șansă să revină pe primul loc, în caz că învinge pe U-Banca Transilvania, iar Steaua cedează disputa cu CSU Atlassib Sibiu.

De partea cealaltă, U-Banca Transilvania a contabilizat 20 de succese și 11 înfrângeri, acumulând astfel 51 de puncte. Baschetbaliștii lui Marcel Țenter au întrerupt cele două înfrângeri dureroase cu un rezultat pozitiv obținut sâmbătă, împotriva lui BC Mureș.

Întorcându-ne la duelul de mâine, amintim faptul că U-Banca Transilvania i-a învins pe orădeni în ultimele șase încleștări. De notat faptul că viitoarele combatante vor participa și la Final Four-ul programat la finalul acestei săptămâni pe malul Crișului.

*Foto: Todea Valentin

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Hai sa zicem 11, sa se faca 12
    12-nfrangeri Tenter are,
    11 sunt din intamplare...

    cu 8 ani în urmă (05.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Tenter
      Lasa ca e antrenor de All Star

      cu 8 ani în urmă (05.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Defensively....poate face un All Star Game cu scor de ala 62-63:)))

      cu 8 ani în urmă (05.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!