Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.05.2016

CSM CSU Oradea învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 76-56 (19-12, 24-19, 18-12, 15-13)

De la CSM CSU Oradea s-au remarcat: Martin Gilbert Zeno cu 20 puncte (1x3), 4 recuperări și 2 pase decisive, Sean Antwan Barnette cu 16 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive și Andrei Mandache cu 12 puncte (3x3), 4 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Andrii Kalnichenko cu 15 puncte (1x3), o recuperare și o pasă decisivă, Muhamed Pasalic cu 10 puncte (2x3), 2 recuperări și 3 pase decisive și Filip Adamovic cu 8 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

57 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Demisia
    Marcele am pierdut pe mana ta, nu ai avut nicio reactie. Sunt curoios ce le-ai spus baietilor? Domnilor de la BT mai asteptam mult o schimbare? In locul vostru m-ar interesa pe ce dau banii! Mai sper macar la locul 3. Haide U si de mere si de nu! Azi nu.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Black_Mamba :

    YYYEEEEESSSSSSSS!!!!!
    Aste e! Vineri 13! Cineva trebuia sa piarda! Bine ca nu am fost noi :).
    Achim si-a facut temele, baietii s-au trezit si rezultatul se vede. FELICITARI CSM ORADEA! FELICITARI U CLUJ!
    FELICITARI BC MURES!
    Mai am o dorinta, Clujul sa bata Steaua. Vreau pe podium orasul studentiei mele (Cluj), orasul meu natal (Tg. Mures) si orasul in care mi-am intemeiat familia (Oradea).

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas :

    Finalaaaaa!!!!!
    BRAVO CSM ORADEA.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    final de drum
    Felicitari Oradea, azi ne-ati dat o lectie pe care sper sa nu o uitam repede! Cat despre noi, acum, la final de drum, nu-mi doresc decat sa invatam din asta si sa se traga concluziile necesare. Nu ajunge sa ai vedete, daca n-ai la carma pe cineva care sa-i uneasca si sa formeze o echipa (nu un grup de individualitati)

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      @titel
      Foarte adevarat

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Aștept reacția scouterului de la Voința Popești ca sa ne explice noua profanilor cum Mandache și Barnette nu fac fata presiunii.
    Revenind la lucruri serioase : felicitări tuturor jucatorilor și antrenorilor! Ați realizat o performanta extraordinara! Bravo! Bravo! Bravo!

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Dada
      Hai nu te umfla in pene, vezi-ti de sarbatoare, cu un meci nu se face primavara, si nu rezolvi nimic daca ignori restul de 10 meciuri proaste.

      cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      ???
      Care sunt cele 10 meciuri proaste ale lui Barnette?

      cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Altadata
      Asa am obisit sa discutam in contradictoriu, parca ne promisesem sa ne lasam in pace. Sunt prea fericit acum pentru polemici cu oradeni, iti promit ca dupa finala iti explic clar la ce ma refer.

      cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe pvl30 :

    Bravo
    Felicitări celor de la Oradea și succes în finală.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Pfa
    Multumim Gil, Sean si Andrei. Petrisor, sa te tina Dumnezeu sanatos. Cu Lucic revenit vreau naibii trofeul ala in vitrina la locul lui.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Felicitari
    Dupa un sezon bun s a vazut de ce ati fost atata timp pe primul loc..bafta si voua in finala sa castige cel mai bun si sa fie cat mai multe meciuri.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    pronostocuri
    mai tineti minte, dupa finala Cupei Romaniei, care erau "favoritele de serviciu" pentru titlu? Da, exact, invinsele de astazi. Respect Oradea pentru cum ati reusit sa va remontati dupa caderea psihica de acu cateva saptamani. Felicitari Mures, pentru stilul vostru "tace si face". Felicitari si celor doua "favorite", care desi au parasit competita, au facut-o intr-un mod cat de cat demn

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin:

      Demni?
      Pai nu au făcut o demni deloc!! Jucătorii de la steaua au ieșit de pe teren arătând degetul mijlociu publicului!! Oierii de Becali! Rușine Virgil Stănescu! Fi mândru de tine cu jucătorii aia!

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • viking33 :

    Încâlcit
    Din păcate jocul nu s-a schimbat și a rămas la fel de încâlcit ca în tot sezonul. Tenter trebuie să plece. Și as renunta și la mulți jucători: Adamovic, Dykes, Todici, Gutoaia, Zigeranovic. Nouă ne trebuie jucători care să dea totul pe teren.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      opinie
      Cu tot respectul, dar mi se pare ca esti din alt 'film' daca crezi ca Adamovic si Dykes trebuie sa plece de la echipa..
      Parerea mea e ca daca am avea un antrenor care sa fie (numai) cu 15% mai inteligent decat Tenter, Adamovic si Dykes ar juca diferit si ar zburda pe teren impreuna.

      Sa nu ne dorim lucruri pe care sezonul viitor sa le regretam.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Tenter trebuie sa plece fara nici o indoiala.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • viking33:

      adamovici & dykes
      Poate sunt din alt film dar prefer un jucator in genu lui Meda in locu lui Adamovic. Care sa lupte si sa dea totul pe teren.. La Adamovici s-a simtit destul de mult ca nu are un concurent pe post si s-a vazut asta in atitudine si randament in joc. Eu unul asteptam mai mult de la el.
      Iar Dykes mi s-a parut o umbra a celui pe care il stiam. Comenteaza mult la arbitrii, provoaca publicul (au aparut conflicte cu cei de la Craiova si Oradea), nu isi vede de joc.. Iar in playoff a fost dominat clar de Hardy si Zeno (nu pot sa uit reverse slam dunk-urile lui Hardy dupa patrunderi pe langa el).
      Sincer eu nu mai vreau sa vad acesti jucatori, oricata valoare ar avea.. Prefer 2 jucatori sub ei ca valoare dar care sa dea totul pe teren.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas :

    Oradeaaaaaa!!!!!
    Oradea azi e fericita.Va multumim baieti.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Calificare meritată ! Felicitări Oradea!

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    In finalã
    In viitor meciurile cu Cluj N sã fie programate pe data de 13.vineri :) very good game, today.

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      !
      Depinde pentru cine :)

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    1. Un sezon plin de jocuri mizerabile, s-a terminat la fel cu un joc extraordinar de mizerbail si era normal dat fiind ca la noi meciurile se castiga doar prin lupta. Azi nu s-a mai putut efectiv.

    2. Imi scot palaria in fata acestor jucatori fantastici care un intreg sezon au luptat cu ei, cu adversarii si cu neputinta propriului carmaci. Cu extra felicitari pt Adamovic, Pasalic, Todic, Jorovic, Roli, Kuti, Dykes, Kalnicenko...absolut senzationali. Bravo baieti, cine stie baschet isi da seama ca mai mult nu s-a putut pt ca "asa a fost filmul".

    3. Poate cu asta trebuia sa incep...e prima dta de cand sunt abonamente cand la finalul unui sezon nu imi pastrez abonamentul si il las in sala. Am vrut sa il arunc in teren, dar mi-era ca ma iau astia la militie dupa aia si nu merita. Daca aveam cea mai mica o ocazie il inmanam lui Tenter cu toata scarba din lume.

    4. Pt Tenter am avut azi toate injuraturile din lume. Sa iti fie rusine mah. Ai venit si ai plecta de la CLuj cand si cum ai vrut tu atata ca jucator cat si ca antrenor, CLujul ti-a dat tot si tu faci baschetul de rahat. Imi bag picioarele in tot knowledg-ul tau de antrenor si in cn te-a readus sa iti bati joc in halul asta de cea mai buna echipa avuta de CLuj din 1996 incoace.

    5. Pana la urma baschetul a invins si asta ma bucura. Echipele care au jucat baschet tot sezonul, cu infrangeri si victorii, au ajuns in finala. Echipele cu cele mai bune loturi si antrenori care isi bat joc de baschet se vor uita la televizor. Asta ma bucura, baschetul a invins cu adevrat in acest prim sezon liber in Romania dupa multi ani. Bv Achim, bv juctaorilor de la Mures(in special Martinic si gajovic) si chiar lui Prakuraitis. Poate ar trebui sa ne punem semne de intrebare cu prvire la antrenorii nationalei si ce baschet propun ei...adica baschet cu 50-60 d epct pe meci....foarte interesant.

    Nu are rost sa mai zic ca e cea urata infrangere in fata Oradiei ever si una dintre cele mai ruate vazute de mine vredata pe teren propriu la Cluj. Clujul a avut echipe mult mai slabe decta asta, dar asa infrangere umilitoare fectiv nu tin minte sa fi vazut.

    Demisia Tenter! Ramai doar un fost juctaor de calibru si un antrenor de nimic. Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa iti arunc abonamentul, deis sunt convins ca nu ai fi inteles nimic din asta. Si apropo, nu ti-e rusine mah nesimtitule sa urli la Kalnicenko in halul ala in momentul in care era cel mai bun de pe teren...ca cica nu stie unde sa stea. nu ti-e rusine mah sa urli la Roli ca nu a respectat schema de aparare in prima repriza cnad tu de pe banc adoar ai gesticulat si nu ai strigat nimic, iar omul ala nu a apucta se uite. Te durea gura? F... baschetul cui te-o invatat astazi si mane

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016)
    • CSM CSU Oradea mira:

      @free62
      ...pai Tzenter al vostru a recunoscut in intreviu ca a pierdut accederea in finala in meciul 1, asa cum (scuza-ma) am sperat inainte de meciul 3. Prea arogant, lipsit de umilinta... si respect, ce astepti de la el?

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu mai astept nimic, inainte de a fi banat pt comportament "decadent", va mai felicit o data. Baschetul a invins si atsa ma bucura enorm. Gandind rational, acest lucru, e mai important decta U in finala

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • CSM CSU Oradea mira:

      banat
      ... pai sa nu te baneze! ce sa te mai baneze cind esti atit de suparat... :)

      P.S. userii veterani au dreptul la mici derapaje care li se vor ierta, da dragi admini?!?

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Clar
      Nu mi se pare un derapaj ce ai scris, nu vad de ce ai lua ban, dar nu sunt moderator. Din perspectiva meciului, crede-ma ca si la 17 puncte imi tremura sufletul sa nu cumva sa reveniti, pentru ca aveti valoare certa si un spirit de echipa cum nu am mai vazut de mult. Daca imi ziceai dupa Miercuri ca batem la 20 de puncte meciul asta te trimiteam la somn. Noi sa fim sanatosi.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Umilinta
    Inca un sezon in care echipa de baschet masculin a iesit cu capul in pamant , umilinta acasa la 20 de puncte, la nivelul asta nu mai ai nici o scuza. Inca un an in care s-au tocat 1 milion jumatate de euro si nu se vor gasi vinovati. Joaca finala Oradea cu Muresul 2 echipe ardelene care impreuna nu au bugetul care l-a avut managerulClujului. La asa contracte si conditii ar trebui sa plece toti. Daca ar avea demnitate cei incriminati ar trebui sa isi dea demisiile de onoare, dar ma tem ca nu au caracterul necesar si ca si in alti ani vor gasi alti tapi ispasitori. Haide "U"

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Umilinta
    Sa inteleaga odata Cristescu , Tenter si aia de la Banca.....oricati bani ar avea .....nu poti cumpara.....CARACTER ! NUMAI "U" !

    cu 7 ani în urmă (13.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Inca un pas...
    Salutare... Oricat de fericit sunt trebuie sa incep in urmatorul fel: Felicitari U BT Cluj si capul sus! Acelasi indemn l-am auzit de la niste prieteni clujeni dupa finala cupei si le-am multumit cu drag. La baschet trebuie sa fie un invingator si un invins. In aceasta serie CSM Oradea s-a dovedit mai buna. Si sunt ferm convins ca in timp iar se vor inversa zarurile si tot asa... diferenta e ca acum nici o echipa nu mai lupta pentru locul 2 ca in ultimii ani. De asta e frumos sportul si baschetul. Acum trei saptamni eram suparati, azi suntem ferciti. Motivele conteaza prea putin. Pentru mine conteaza sentimentul. Acel sentiment cand un jucator preferat marcheaza un buzzer beater, acel sentiment in care mai sunt 12 secunde si jucatorii deja se imbratiseaza pe teren, acel sentiment cand am ocazia sa aplaud echipa adversa la finalul meciului, acel sentiment cand... "Slava tie studentie" (de exemplu)...

    Jucatorii vin si pleaca, la fel si antrenorii, mingile se schimba, sali noi se construiesc... Noi, cei care le umplem, ragusim corzile, sau scriem comentarii... noi suntem cei care ramanem!

    I LOVE THIS GAME... and i will always do!

    Bravo CSM, Bravo U!

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    Go Oradea
    Felicitari Oradea. Ma bucur foarte tare ca ati ajuns din nou in finala, dupa ce sezonul trecut ati avut un ghinion inmens si mai nou 3 jucatori de baza accidentati.

    Cred ca daca nu ar fi lipsit Markovic, Lucic si Barac seria s-ar fi incheiat lejer cu 3-0.
    Asadar, felicitari inca o data si sper sa castigati finala, pentru ca toata lumea de acolo merita asta.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    Clujeni
    Clujenilor felicitări pentru sezon.Nu vorbesc de înfrangerile ciudate sau meciurile foarte slabe.Nu vorbim de bugete,antrenori jucatori...Dupa nume,CV si alte chestii erati favoriti.Dar parerea mea este ca voi ati crezut că sunteți nr 1 din toate pct de vedere nu datorită bugetului,antrenorului....ci doar pt revenirea lui Dykes.Un jucator excelent dar lumea uită de Zeno.Peste Dykes cu mult parerea mea.
    UBT aveti meci foarte greu cu Steaua,greu să învingeti dar nu imposibil.

    CSM Felicitări,oare cum arăta finala cupei cu Zeno în primul 5.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    demisia
    are trebui sa se auto sesizeze antrenoerul nostru(Marcel Tenter)di ds idi frs demisia, nu se poate ca in sfertul 4 antrenorul de la Oradea sa inceapa meciul cu 4 romani iar la noi sa se spuna ca vor sa promoveze tineri romani si sa fie doar o vorba in vant, cel mai slab antrenor pe care l-am vazut eu in istorie . Demisia si sa speram la mai bine

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      ??
      Tenter e de vina,dar oare super vedetele nu au vina lor?Dăm alte exemple Real Madrid...care n-a rupt gura târgului anu asta.Super jucatori nu înseamna super echipa,rupem tot pãrerea mea

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Clujul....
    Acum 5 ani strigam pe la prieteni ca FR Baschet ar trebui mutata la Cluj. Seniorii locul 1.... Juniorii rupeau tot... Public fanatic si suberb in sali pline... Unde ati gresit dragii mei? Unde ati ratacit cararea? Ati ridicat nasul prea sus? Ati pactizat cu miticii? V-au dat locuri nemeritate prin nationale, la antrenor, la jucatori - seniori sau juniori. Profesori ce au format generatii au fost bagati sub pres de un Ciuic - coordonator - aparut peste noapte intre antrenori. Etc. Etc. Va cam meritati soarta.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      John2016
      Ai sesizat si tu ... cam asata vad si eu.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      John2016
      cred sincer ca ai dreptate! La juniori anul acesta am fost facuti praf!! U20 , care a venea cu atatea medalii de campioni la gat, din anii din urma...anul asta a reusit cu chiu cu vai un loc3. La U18 stam si mai rau....nici nu am mai prins podiumul(noi care eram mereu abonati la medalii!!)Asteptam U16, dar....Chiar asa Cupa asta a fost tot ce ne-am dorit/si-au dorit? Chiar asa, anul asta totul a fost un mare FAS? Ceva e putred....

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016:

      Clujul....
      E doar capitala Ardealului. Pacat ca nu si a Romaniei. Ma uitam cu invidie la echipele voastre de juniori: tinuta, numar, selectie, recrutari prin tara etc. Azi ma mai uit cu invidie doar la Sala voastra Polivalenta. La Cluj Arena nu. Ca e pustie. Alungati-va vremelnicii profitori si tineti de traditie cu dintii. Lasati compromisurile (inclusiv trupa de tineri arbitri care fluiera pe la juniori cum li se zice de la Centru) si recapata-ti-va (sic!) demnitatea, orasul si echipele. Vreau iar sa merg cu prietenii la voi la meciuri. Asa cum e acum... pas.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    final de an pt. u
    -cateva remarci mai putin slefuite scrise cu amaraciune si naduf de un suporter resemnat de ceva timp, ca clubul nu poate mai mult
    -despre jucatori seniori: la Cluj vii bou si ajungi la final de an vaca; vii valoros, ajungi ori sa pleci, ori sa joci blazat pe ideea ca lasa ca merge si asa. Daca vreti sa aratati ceva pe teren feriti-va de Cluj in cazul in care pana anul viitor nu face schimbari majore. Dovada anului curent: Hardgrove, Mandache, Barnette.
    -despre administratie: tipic romaneasca are ce ii trebuie; resurse, jucatori, sustinere adminstrativa si din partea a numerosi suporteri, chiar comentarii pe aici, dar nu demonstreaza decat prin noroc ca are rezultate. Ma intreb dinafara daca nu e prea stufoasa si de aceea greu de stapanit. Dovada: buget, sala si la nevoie sali alternative, spectatori, meciuri catigate la noroc (Morris, Adamovic), transferuri nefericite, decizii, renuntari si inlocuiri neinspirate.
    -de la Tenter nu ma pot astepta la ce vreau eu, el crede asa ca si soferul nebun de pe autostrada care merge pe sens interzis, ca toti ceilalti gresesc. De aceea nu cred ca va performa. Dovada: comentariile lui dupa fiecare infrangere.
    -despre juniori: sunt ingrijorat ca aceste "obiceiuri" sa nu se transfere si acolo. Dovada: constat ca nu mai au aceleasi performante.
    -a fost umilitor: (sa nu inteleaga gresit oradenii, sa inteleaga ce trebuie clujenii) o echipa decimata de accidentari sa tina un rezultat de 20 de puncte jucand numai cu jucatori pe care i-a folosit de regula sub 5 minute pe meci.
    -pentru orgoliul personal al unor fosti jucatori: Achim si Sere sunt mai buni decat Cristescu si Tenter.
    -pentru secunzi: Silva ... aminteste-ti de Iacobescu si mai mult nu zic! Dorin ... ia partea buna de la Sere.
    -pentru preparatori: pregatiti jucatorii la antrenamente sa dea in joc 5-8 minute totul pe teren, apoi trebuie schimbati pentru refacere si nu sa joace la sfert de capacitate un meci intreg, mobilizati-i psihic.
    -pentru sponsori: dati bani, propuneti obiective, cereti rezultate, dar luati masuri daca vedeti ca altii isi bat joc de increderea voastra.
    -pentru suporteri si cei care ma citesc: sa speram ca va fi mai bine, sa ne respectam reciproc si sa ne bucuram de baschet
    -concluzia mea: un jucator bun va ajunge jucator, antrenor, arbitru, organizator DE EXCEPTIE, numai daca are CALITATI SPECIFICE (talent, munca, intuitie, perseverenta, inovatie etc.) care il recomanda in postul respectiv. Daca nu, locul lui este in alta parte.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • viking33:

      2 observatii
      -nu mi se pare ok sa vorbim de meciuri castigate la noroc cand vorbim de morris.. finala aia am catigat-o cu 4-2. e stupid sa vorbim de o singura aruncare dupa 6 meciuri. asa putem zice si de finala din anul anterior ca a castigat-o asesoft cu noroc (4-0) ca a dat blidaru cos in ultima secunda, iar a doua zi l-a imitat hargrove.
      - nu inteleg exact acuzele la adresa lu cristescu. treaba lui e sa aduca sponsori, si cred ca se descurca bine cu asta. ma indoiesc ca bt-ul a cautat echipa sa le zica hai ca vrem sa aruncam niste bani aici. ne primiti?

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      @viking33
      Parerea mea este ca fara cosul lui Morris, meciul s-ar fi mutat la Ploiesti unde arbitrii ne spulberau. Se citea si la Cluj uimirea pe fetele arbitrilor ca nu au reusit sa gaseasca un motiv sa invalideze cosul. Aveam experienta anului anterior cand nu am miscat in front cu o echipa mai valoroasa. Cu un an inainte, la 4-0 ... totusi nu se pune problema de noroc. A fost 4-0. Cosul lui Blidaru la repunere cu 4 secunde inainte de final, a fost pe o aruncare previzibila ce trebuia contestata de jucatorii de la U, in situatia lui Morris de la distanta de la care a aruncat, nimeni nu mai spera. Nu exista acuze la adresa lui Cristescu (cred ca aicea ma incerci sa vezi ce parere am in detaliu, dar raspund) decat cele carora i se pot atribui unui manager referitor la raspunderea asupra unor probleme ale clubului pe care il coordoneaza, in acest caz evolutia echipei si prestatia antrenorilor. Pentru proiectele cu copii, sponsori, ideea clubului de interes public, popularizarea si sprijinirea baschetului, toata stima, pe cele enuntate mai sus sau anterior, insa le critic. Daca el e multumit de rezultate treaba lui. Eu, la ce jucatori a avut, cred ca se putea si mai bine.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Era totusi egal la cosul lui Morris, lumea spera la prelungiri...Burlacu si Zoran fiind eliminati, deic urmau prelungiri fara pivoti, Burlacu fiind 5-ul Ploiestiului in acel sezon. Cu un an inainte, ambele aruncari atat ale lui blidaru cat si a lui hargrove au fost contestate, dar a fost noroc cu polonicul. Dupa aia de la 2-0 la Ploiesti deja era terminata echipa...Meda accidentat, Dykes nesigur, Cuic obosit...acolo ne-au dat cu terenu in cap

      cu 7 ani în urmă (15.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      @free62
      Recitindu-ma, la Morris ai dreptate in privinta scorului. Am mai trunchiat din textul initial si a iesit o varza dand impresia ca era Ploiestiul la conducere. La Blidaru eu nu consider ca s-a aparat cineva, in momentul aruncarii nu era nimeni in fata lui, jucatorul nostru era prea departe si venit din lateral si fara nicio sansa de a-l incomoda (poate sa-l sperie, ceea ce la tupeul lui Blidaru nu tine). As spune ca a incercat disperat sa arate ca se apara. https://www.youtube.com/watch?v=FVMcs-3-M-M

      cu 7 ani în urmă (15.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Acuma eu nu am mai vazut reluarile, mai am in cap doar fragmente din ce am vazut pe viu...stiu ca a dat de 3 din dreptul lui Tenter sau a bancii noastre si da parca daca ma gandesc bn aa fost asa semicontestata. Ce tin minte(!!!) in schimb e ca in ambele meciuri de atunci am condus la difernete de +15, in al doilea chiar la 20 si Ploiestiul revenise pe final...

      cu 7 ani în urmă (15.05.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea cosmin_p2000 :

    Marele Marcel Tenter
    Desi mi-am propus sa nu comentez despre Tenter ca nu e treaba mea, nu ma pot abtine dupa ultimul derapaj. Si nu ma refer la capacitatea lui profesionala ca nu eu sunt cel ce trebuie sa analizeze acest aspect. Ma refer la motivarea pierderii calificarii in finala, aruncand acest rezultat aproape intru totul pierderii primului meci cu ajutorul (discutabil, dar nu vreau sa redeschid acest subiect) arbitrilor.
    Eu, ca oradean, m-am simtit absolut jignit deoarece in mintea lui noi nu suntem in stare niciodata sa batem Clujul daca nu avem ajutorul arbitrilor, iar daca era 2-2 era deja ca si cum Clujul lui Tenter ar fi castigat seria. In locul unor felicitari si recunoasterea ca Oradea a fost mai buna (Tenter, ai pierdut la 20 de puncte, ce naiba vrei mai mult?!?!?!) el a ales sa bage din nou arbitrii la inaintare, de parca eram dupa un meci de fotbal blatuit si sa ne faca pe toti sa ne gandim la practicile asehotilor de pana deunazi.
    Tenter, din pacate, ai reusit sa distrugi si ultima picatura de respect care a mai aveam pentru tine si, sincer, nu te vad prinzand sezonul viitor pe banca Clujului. Sa recunoastem ca azi Achim ti-a dat cu terenul in cap in privinta pregatirii meciului.
    Multe felicitari suporterilor clujeni pentru prezenta la Oradea, mai ales in meciul 2.

    Bravo Oradea si hai cu finala!

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Umilinta
    Cand ne batea Asesoftul la baschet nu puteam manca cate o saptamana si ma durea stomacul. Acuma dupa ce am vazut sezonul asta, nu ma mai pot nici enerva, is imun, nu ma mai misca nimic, aceleasi povesti an de an. Contracte si salarii imense , care nu se justifica, la ce nivel scazut este in tara noastra. Daca Banca Transilvania care este o institutie de top in tara noastra ii place pe locul 4-5 an de an, si nu vrea sa isi asocieze imaginea cu locurile fruntase nu mai avem ce comenta. Atata timp cat ei dau banii si le convine situatia noi putem tot comenta. NUMAI "U" 

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius12345_UCluj :

    JUNIORI
    Despre ce vorbiti de echipa mare, ok...sunt de acord cu voi! Dar, in legatura cu juniorii NU E DELOC ASA! Au fost adusi jucatori de afara care sa ne ajute sa facem "performanta", dar care din pacate s-au dovedit a fii fara nici o perspectiva pentru seniori, iar noi am cheltuit bani de cazare, mancare etc. pt ei pana la 20 ani si apoi nimic. Daca imi amintesc bine, ultimul jucator care a ajuns la echipa mare era Silvasan, acum 15 ani(pe Kuti il mai asteptam putin), "atat de bine s-a lucrat"!! Macar anul asta am avut pt prima data succes la nivel international cu U14(doar clujeni), la fel si cu U13. Am vorbit cu multi juniori din mai multe generatii si toti mi-au zis ca niciodata nu s-a lucrat asa bine si profesionist ca acum. Iar acolo la juniori avem sa ne luptam de exemplu contra la Steaua, care a pus mana pe toate scolile de baschet din Bucuresti (Dan Dacian, Laguna etc.) si au o selectie de 10 ori mai mare.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      Marius123...
      ...si a cui crezi ca este vina, daca am adus jucatori de "afara"(de prin alte scoli de baschet din Romania, vrei sa zici, nu?)care nu au confirmat?Cine a hotarat sa-i aduca, cine s-a ocupat de ei?Ma bucur pentru U13 si U14,dar daca stii si generatiile actuale de U18 si U20(vb de Cluj aici!) au pornit la drum in campionatul national acum cativa ani, tot cu surle si trambite si uite unde am ajuns...D-asta spun ca ceva numai merge bine...

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      hmmm
      Ce sa zic... as pune problema mai nuantat. Nu poti conta 100% ca un junior va continua in domeniul baschet pana la pensie si tinerii au perioade si perioade, important e cum profiti de ele. Exista n motive justificate ca un tanar sa-si modifice obiectivele in viata. Am scris destul pe tema asta acum cativa ani si chiar stiu multe... Referitor la cei veniti din alte parti. Si Kuti e din secuime... Eu sunt de acord cu aducerea de jucatori tineri din alte parti, ideea ar fi ca daca vin aici sa aiba ce si de la cine invata. Poate nu ar strica si putina concurenta pozitiva intre formatorii de juniori. Acum,in aceasta directie Bucurestiul ne intrece si se va vedea asta in cativa ani ca sa ma abat putin. Concurenta intre varfuri duce la performanta, jucatorii autohtoni se confrunta astfel cu jucatori mai talentati, vor invata daca vor sa se mentina in top. Referitor la Silva ca ultim junior valoros. Nu uita de Corpodean care joaca si evolueaza binisor desi nu ma ganeesc sa ii compar si au mai fost, dar nici sa ne asteptam sa apara pe banda rulanta. Deci cu juniorii se lucreaza, dar e loc si de mai bine.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius12345_UCluj:

      ...
      Eu sunt de acord sa aducem jucatori din alte orase iar referitor la ce ai zis, despre concurenta pozitiva dintre formatori ai perfecta dreptate, ok. Ideea e ca s-a facut o selectie gresita cand s-au adus jucatorii astia, au venit la Cluj jucatori deja formati care numai puteau creste si era evident ca sunt fara viitor pentru seniori !

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      nume
      Eu cred ca ar trebui date si nume altfel estev o. simpla barfa . Fac prima nominalizare berculescu. Poate Casale ? Puteti continua pt ca altfel ne trezim cu ei la lotul national. Brosser si T. Gheorghe mi se par OK. Ce parere aveti de Serban ? In schimb clujeanul D. Gheorghe, promovat si ras-sustinut tot " eterne speranta " a ramas.

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016:

      Loturile?
      Pai bine, dar atunc, ca sa nu ne trezim cu ei la loturi... cum facem? Mergem pe traditia anilor in care stiam ca joaca bine, ca e ceva de capul lor... sau luam ultimele meciuri? Turneul final. Unde au fost meciuri cu miza si cei cu adevarat buni au trebuit sa-si duca echipele? Vedem copii in cadrul lotului de U18 de ex. care nu au fost la turneul final. Stiu ca joaca bine la Liga1 dar e altceva sa stai in spatele unor veterani si doar sa-i acompaniezi. Sa fii vioara 1 e greu. Iarasi, statistica ar putea fi inselatoare dar, totusi, un antrenor de lot ar trebui sa stie sa o citeasca. Mi se pare un criteriu mai obiectiv decat tot felul de recomandari verbale in vederea convocarii.

      cu 7 ani în urmă (16.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cj
    Sa plece Tenter si mai putine vedete din sezonul viitor! Vrem jucatori care sa lupte in spiritul lui "U" cum era Cuic!

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bon jovi :

    juniori
    jucatori adusi din alte orase care aveau cazare,masa si alte beneficii iar copiii care erau din Cluj plateau cotizatie,echipamente,tot.. si clubul se lauda cat ajuta ei juniorii si ii sustine,plus ca odata cu venirea celor de afara ,clujenii au fost uitati pe banca chiar daca cei adusi au fost multi dintre ei sub nivelul celor de la cluj..multi care au venit, parintii aveau cate o firma,erau recunoscuti ca au bani,asta oare ce inseamna? oare nu sunt juniori buni in cluj sau care pot fi adusi din alte orase,fara ca parintii sa aiba bani si sa pompeze ca sa joace?

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Nume
      Concret, la cine va referiti pt ca deja sunt acuzatii grave. Inseamna ca antrenorii de la acele echipe iau mita...

      cu 7 ani în urmă (14.05.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Augustin :

    final de drum U BT
    Asa cum am mai spus si in alte dati, maximul ce il putea atinge U BT anul acesta, a fost atins. Cupa Romaniei si depasirea lui CSU SB in playoff este chiar bine pentru clujeni tinand cont de faptul ca nu prea au aratat multe sezonul acesta raportat la bugetul alocat. De avea Sibiul bugetul celor de la Cluj, altfel de rezultate avea echipa de pe Cibin. Eu, in locul celor de la Banca Transilvania, as incepe sa ma uit spre Sibiu si sa ii intreb daca nu vreau sa le fiu sponsor.

    cu 7 ani în urmă (14.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Theo :

    Gusti
    Chiar a fost o discuție, însă BT a pus condiția sa vina Vulc înapoi.Trist este ca ai si drept de vot!

    cu 7 ani în urmă (15.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!