Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea joacă acasă cu BC CSU Sibiu în etapa a 5-a din grupa valorică A

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.11.2018

CSM CSU Oradea primește vizita lui BC CSU Sibiu în etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2018/2019, grupa valorică A. Partida este programată sâmbătă, 3 noiembrie, cu începere de la ora 20:45, în Arena Antonio Alexe.

CSM CSU Oradea revine în Liga Națională după o victorie în FIBA Europe Cup. Elevii lui Cristian Achim au câștigat prima partida în competiția europeană, în fața turcilor de la Sakarya BB, după un coș decisiv al lui Kris Richard. Orădenii au un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri în campionatul intern, acolo unde au reușit să câștige numai pe teren propriu. Revenirea lui Sean Denison este una mai mult decât benefică pentru echipa bihoreană, lucru arătat de pivotul canadian atât în meciul de campionat de la Craiova dar și în meciul din FIBA Europe Cup.

BC CSU Sibiu a avut o perioadă lungă la dispoziție pentru a pregăti meciul de Oradea. Echipa de pe Cibin a jucat ultimul oficial pe data de 24 octombrie, când trecea pe teren propriu de SCM Timișoara cu scorul de 90-78.

Un duel al orgoliilor între CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, în special după semifinală câștigată de bihoreni în sezonul trecut. Confruntarea din penultimul act al stagiunii precedente a fost tranșată cu 3-1 la general de orădeni, la capătul a patru meciuri tensionate și înaintea cărora sibienii plecau cu avantajul terenului propriu. Oradea a reușit să câștige primul joc al seriei, ca mai apoi să-și asigure calificarea în finală pe teren propriu.

Istoric echilibrat în confruntările directe dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu. Formația bihoreană are 22 de victorii, în timp ce „galben-albaștri” au 20 de succese. Prima confruntare dintre cele două formații a avut loc în 2005 și era câștigată clar de sibieni cu scorul de 78-53.

Meciul de sâmbătă dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Dragoș Nicolae și Mircea Șerban.

Confruntarea de la Arena Antonio Alexe va putea fi urmărită la Digi Sport 4.

foto: Dragoș Dumitru

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    sere
    esti o MIZERIE !

    cu 5 ani în urmă (02.11.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Gizas
      Not again...

      cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Not again..
      a ramas o MIZERIE.

      cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    • CSM CSU Oradea antiadrian.or:

      Stim...si mandache era
      Dar oare cum e falker atunci?

      cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Mandache
      Nu, Mandache nu era, cei ce au strigat asta au fost niste idioti (da, toti). Niciodata nu am fost de acord sa injuri jucatorii (bine..faptul ca injuri in barba in timpul meciului.. cred ca toata lumea face asta), poti sa ii huidui sa fluieri in timpul partidei dar cam atat (exceptia o face burlacu, ala a meritat mereu).
      Falker la fel, nu stiu exact ce a facut sau cand a facut dar nu cred ca merita nici el numit asa.
      In schimb sere va ramane mereu o MIZERIE.

      cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    JCN
    Un cretin frustrat

    cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Bravo
      Continua sa iti expui iq-ul subunitar ,ne-am convins de ceva vreme ca esti limitat. Sau daca esti ruda cu MIZERIA de sere atunci e de inteles.

      cu 5 ani în urmă (03.11.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ALEXFOR :

    Hai CSM ORADEA! ! !
    Sa fie BASCHET

    cu 5 ani în urmă (03.11.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Asta de îl faceți voi mizerie e manageru campioanei.Voi cum stați cu trofeele?Victorii prin europa ceva?Acuma cateva luni îl înjurati pe Georgescu ca fost cu asehoții si deastea acuma îl iubiți că a adus niste jucatori şi facut ceva marketing.Mereu am recunoscut frumos public la Sibiu,mereu am recunoscut ca Laser era un super jucător si acum recunosc Cooper si Falker un cuplu de pivoți foarte buni şi Tamulis mi se pare un shooter ok dar faza cu Sere si mizeria e prea mult.

    cu 5 ani în urmă (03.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!