Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea joacă acasă cu CSU Atlassib Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
17.03.2016

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSU Atlassib Sibiu în etapa a șasea din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Deși statistica e de partea orădenilor, care s-au impus în primele trei meciuri disputate cu formația de pe malul Cibinului în această ediție de campionat, se anunță o partidă extrem de disputată.

Oradea continuă să dețină podiumul Ligii Naționale în ciuda eșecului înregistrat, etapa precedentă, pe parchetul celor de la U-BT Cluj-Napoca: 87-85. Este al doilea meci pierdut de jucătorii lui Cristian Achim în faza a doua a sezonului regulat, după ce aceștia au cedat la două lungimi în partida cu Steaua CSM EximBank: 82-84.

De partea cealaltă, CSU Sibiu face deplasarea la Oradea cu moralul ridicat după victoria de răsunet obținută la începutul acestei săptămâni în fața Stelei CSM EximBank. Galben-albaștrii au învins cu 106-79 trupa condusă de Claudiu Fometescu, reușind astfel să pună capăt seriei de șase înfrângeri consecutive.

Cele două formații s-au întâlnit și în prima etapă din grupa valorică 1-6. După un ultim sfert extrem de strâns, meciul a ajuns în prelungiri, grație unui coș de 3 puncte marcat de Lalovic în ultima secundă de joc, bihorenii reușind în cele din urmă să-și adjudece victoria, câștigând la patru puncte diferență: 79-83.

Partida dintre CSM CSU Oradea și CSU Atlassib Sibiu se joacă vineri, de la ora 20, la Arena Atonio Alexe din Oradea și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Plus doi
    Sper ca la final sã aibã orãdenii douã puncte in plus. Mai multe puncte (de 2 puncte)valorificate din actiune, decãt aruncãri nesigure si grãbite pentru 3 puncte. HAI CSM CSU Oradea.

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Victorie
    Nu cred ca Sibiul va mai repeta meciul bun facut cu Steaua. In acest moment, Oradea si Steaua sunt cele mai bune echipe.

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!