Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea mută prezentarea echipei de la cinema la Filarmonică

CSM CSU Oradea mută prezentarea echipei de la cinema la Filarmonică

Campioana României, CSM CSU Oradea, a decis să mute evenimentul privind prezentarea echipei la Filarmonica din Oradea, după ce inițial evenimentul trebuia să aibă loc la cinematograful Lotus din Oradea. 

Cu toate acestea, fanii au cerut un spațiu mai mare care să permită intrarea cât mai mulot oameni: 

„PELUZA TONI ALEXE isi anunta profundul regret cu privire la decizia de a organiza prezentarea echipei intr un mediu restrins si anunta ca nu va lua parte la acest eveniment. Consideram ca echipa este a tuturor suporterilor oradeni si nu numai a unui grup restrans. Impreuna am sustinut si sustinem echipa si nu ni se pare corect sa fim privati de acest eveniment , eveniment care in sine trebuia organizat cu suporteri pentru suporteri indiferent de numarul acestora.
Rugam pe aceasta cale toti suporterii oradeni sa nu participe la concursul pentru castigarea unui bilet la eveniment deoarece biletul de a fi prezenti ni l am castigat fiecare prin daruirea cu care am sustinut echipa meci de meci. Prin acest comunicat cerem NOI SUPPRTERII BASCHETULUI ORADEAN programarea evenimentului intr o alta locatie. Consideram ca suporterul este cel care trebuie sa decida daca participa sau nu la un eveniment nu sa i se impuna acest lucru. Multumim anticipat”
, se arată într-un comunicat al fanilor bihoreni. 

Două zile mai târziu, oficialii CSM CSU Oradea s-au conformat și au mutat evenimentul la Filarmonică: 

„Gala de prezentare a echipei va avea loc la Filarmonica de Stat Oradea! Având în vedere interesul extrem de ridicat pentru acest eveniment și fiindcă ne dorim să fie prezenți câți mai mulți dintre dumneavoastră în această sală de Gală, am decis ca evenimentul să se desfășoare la Filarmonică, vineri 13 Septembrie, cu începere la ora 19:30. Sperăm că cele 500 de locuri vor fi suficiente pentru toată dragostea voastră mare!”, se arată pe pagina de facebook a orădenilor. 

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!