Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea nu capitulează în finala LNBM

CSM CSU Oradea nu capitulează în finala LNBM

CSM CSU Oradea  supraviețuiește în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a câștigat meciul 3 cu scorul de 75-71 . Trupa lui Cristian Achim a început în forță partida dar totul s-a decis în sfertul patru, când bihorenii au fost mai productivi în ofensivă.

Oradea a început în forță prima partidă din finală de pe teren propriu, determinată să nu piardă în minim de meciuri. Cu Dragan Zekovic, lăsat în afara lotului, Garlon Green a avut un start de meci excelent iar gazdele conduceau cu 14-5, după 4 minute de joc. Diferența a crescut la un maxim de 11 puncte pe parcursul primului act. U BT a replicat în partea a doua a sfertului, ghidată de cele 5 puncte ale lui David Vida, trupa lui Silvășan rămânea doar cu două puncte deficit la finalul primelor 10 minute de joc, 27-21.

Clujenii au revenit mai bine pe parchet, au echilibrat rapid situația pe tabelă și cele două echipe aveau să meargă umăr la umăr până la pauza mare. Cu 4 minute până la pazuă, gazdele mai aveau doar o posesie avantaj, 33-30. Garlon Green a dublat diferența în favoarea gazdelor, cu o triplă. Răspunsul a venit de la Guzman, cu un coș după pătrundere. Cele două echipe au rămas aproape pe tabelă iar la pauza meciului din Arena Antonio Alexe, gazdele aveau avantaj minim, 39-38.

U BT Cluj-Napoca a început secvența secundă a meciului cu 4 puncte la rând. Valeika a replicat pentru gazde dar Marquis Wright mai înscria o dată de la distanță și „alb-negri” treceau la două posesii în față, 45-41. Sfertul trei a fost unul sărac în puncte iar înaintea ultimelor două minute, scorul era egal la 49. Marquis Wright a fost omul acestui act al treilea, iar coșul său din ultima secundă îi oferea lui U BT Cluj-Napoca avantaj minim înaintea ultimelor 10 minute de joc, scor 53-52.

Tensiunea meciului și spus cuvântul și mai mult în actul decisiv. Giordan Watson și-a dus echipa din nou în avantaj, cu o triplă marcată aproape de jumătatea sfertului, scor 59-56. Orădenii au ratat o șansa de a se desprinde la două posesii iar apoi Patrick Richard a transformat două libere. Garlon Green a mai marcat un coș de la distanță pentru gazde. Americanul a comis însă apoi a 4-a greșeală personală. Bobe Nicolescu și-a dus echipa la 7 puncte cea mai mare diferență din repriza secundă. Marquis Wright a replicat rapid dar Nikola Markovic cu o nouă triplă își punea echipa în pole position pentru victoria din meciul 3. Richard își ținea în meci și reducea diferența la 4 lungimi, 1 minut și 7 secunde rămase din meci. Green a înscris doar o liberă la celălalt panou, după care Tarolis a incendiat finalul cu o triplă și pe tabelă mai erau doar 2 puncte diferență cu 30 de secunde rămase de joc. Broussard a ratat șansa de a tranșa meciu. Wright plecat pe contraatac a fost oprit miraculos de Watson și Green. Holt a transformat două libere și meciul s-a temrinat cu scorul de 75-71 pentru CSM CSU Oradea.

Garlon Green a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 capace. Stephen Holt a terminat cu 14 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări iar Giordan Watson cu 11 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

Marquis Wright a strălucit cu 29 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Patrick Richard a adăugat 13 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări iar Donatas Tarolis cu 10 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive.

foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

45 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    100%
    cos valabil la wright, mingea a fost respinsa DUPA ce a lovit panoul -> viciere clara de rezultat.
    Altfel, daca nu se invarte pamantul invers, Oradea nu ne mai bate inca doua meciuri. Meciul asta am gresit mai la toate capitolele si abia ne-au batut, cu arbitrii, la ultima faza.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Eu încă nu îmi dau seama
    A fost capac corect? Pe live, în viteza meciului mi se părea imposibil sa fie căpăcit Wright. Ca tot noi aveam prima șansă la victorie e alta discuție, oricum la cum s-a jucat azi cred ca mai învredniciți eram noi să obținem victoria. Foarte frumos, luptă îndârjită, demnă de o finală!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      vezi inregistrarea aici
      min 2.22.57

      https://www.youtube.com/watch?v=y50dsqvYY8M

      cos valabil clar, egalitate si cateva secunde, vreo 9.

      viciere clara de rezultat.

      ratatii aia care isi spun arbitrii nici nu s-au gandit sa revada asa o faza. atat de siguri pe ei au fost.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Da, este clar!
      Așa cum părea și pe live, capacul este incorect! Coș valabil, 73-73, 11 secunde, mingea la noi. Mai departe nu se știe, îmi pare rău pentru voi!

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      Ceea ce este de neînțeles
      Este faptul că nu s-a oprit jocul pentru arbitraj video. Imposibil de înțeles.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      👍🏻
      Apreciez

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca greenmachine:

      Corect
      Indiferent de cine era in situatia respectiva, trebuia oprita faza, vizionata reluarea si daca nu era concludenta, era 1 la 1.
      Penibil.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Probabil
      Nu cred ca acolo a pierdut meciul Clujul si cred ca e prea mult spus viciere de rezultat. Turnover-urile tot arbitrii le-au facut?

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca gentwo:

      TO
      TOs sunt vina noastră, dar asta nu înseamnă că greșeala aceea nu a contat. Era egal, puteam câștiga, așa că da, putem spune că din cauza greșelii de arbitraj am pierdut.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Ai partial dreptate
      La fel de bine puteam marca si noi in urmatorul atac, pentru ca mai ramaneau cam 9-10 secunde de joc, si soarta meciului era cea care a fost pana la urma. Asa a fost sa fie. Mai sunt inca 2 meciuri, 2 sanse pentru fiecare din cele doua echipe, aveti si avantajul terenului propriu. Cel mai bun sa castige, in rest. Toata stima pentru cei care se stiu comporta civilizat si in situatii mai delicate. Silvasan si-a rupt cadrul de nervi la finalul meciului, cred ca a facut si gaura in parchet.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Ar fi fost un miracol
    Să ai 18 turnovers în sfertul trei ( n-am mai ținut socoteala , dar cred că au fost vreo 25 ), să nu joace mai nimic Stipe, iar Tarolis sterș și să cîștigi cu Oradea ar fi fost prea frumos. De revazut ultima acțiune a lui Wright.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca greenmachine:

      Cos final
      Capac dupa ce mingea a atins panoul. Se poate revedea de 10 ori. Indiferent care echipa era, sau in ce moment al meciului era, trebuia oprit meciul si vizionata reluarea.
      As depune memoriu impotriva brigazii, fara dsr si poate, e viciere de rezultat, repet indiferent care echipa ar fi fost in postura aceasta.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • pipzn:

      Re
      Am revazut faza pe youtube. Mingea a atins intai panoul, ar fi trebuit sa dea cos valabil.

      Clujul a terminat cu 22 de mingi pierdute si un procentaj la libere de 65%. Nu spun ca ar fi meritat victoria dar decizia arbitrilor la acea faza e o viciere de rezultat. Sper sa se faca un memoriu si sa-i puna pe tusa o vreme.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Oameni buni
      Nu mai fiti atat de vehementi la adresa arbitrilor, in orice joc sportiv, echipa gazda beneficiaza de un 5% avantaj pe teren propriu, la fel a fost si cand Oradea a jucat la Cluj, au fost multe faulturi fluierate cu mare usurinta in favoarea echipei gazda.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    CSM ASEHOTI ORADEA
    Cos clar la Wright, dar Bukuresti nu a avut voie sa fluiere. Ce sa-i facu, nu te poti pune inmpotriva federatiei, ca ai copilul pe care vrei sa ti-l faci arbitru cat pai repede. Ala un penibil de zile mari, fara sustinere maxim la sters parchetul e bun.
    Daca era invers, mergeau fluierasii sa vada faza, dar acum daca mergeau iesea urat, doar Oradea sustine candidatul lui Paun in alegeri si nu-i poti supara.
    FURT pe fata!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Bucks revin spre surpriza celor de la Nets
    Coach Ach a citit perfect tactica lui Silvă care a stabilit pentru Marchizul Wright rolul de Hickey de la Voluntari! Băiatul ăsta Marquiz a avut niște procentaje cum numai în visele aristocrației baschetului se mai vede și a tras Clujul după el până la ultima fază... Ori asta nu se mai repetă, mai ales că ai noștri încă mai au multe de spus și procentaje de îmbunătățit! Continuăm vaccinarea la Oradea și umplem sala cu adevărat la meciul 4, pentru că baschetul nu e un simplu joc, e un fenomen educațional. În final ne propunem să vaccinăm încă 5000 de clujeni, să le oferim meciul 5 acasă la ei și medaliile de argint. Un târg corect!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      invata
      fair-play-ul, amice. lasa vrajeala ieftina si baga capul in nisip ca fara fluierasi te mai vedeam comentand pe aici la anu pe vremea asta.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • ACS Alpha Sport Team Sibiu Navarro Juan Carlos :

    Cos goaltending
    Dacă Watson nu atinge mingea (și din câte vad pe youtube nu o face) atunci e clar cos valabil pentru ca mingea atinge panoul înainte ce capac.
    Nu le poți găsi nici o scuza acestor personaje cu fluierul în gura pentru ca au avut la dispoziție monitorul și trebuiau sa revadă faza dar pur și simplu nu au vrut. Se pare ca Sere nu și-a ieșit din mana 😎

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Radovan Tesla :

    Suporterii...
    Azi au jucat Green vs Wright. Atât. Am văzut meciul in sala. Rușinos cat poate sa comenteze banca Clujului. La final chiar Silvasan a fost exasperat de protestele băncii sale...a tipat la ei sa stea jos. In prima repriza l-a scos pe Stipanovic la fel exasperat de protestele acestuia.
    Secundul a intrat în conflict cu spectatori.
    Este specific ...
    Clujul este într-o formă bună și este echipa momentului, dar azi presiunea săli de la Oradea au făcut să piardă.
    Sa ne bucurăm de meciul sau meciurile ce vor veni.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Oare?
      Atunci tu habar nu ai cât comentează secunzii lui Achim la Cluj. Sa nu zic de sere(special cu litera mica). La primul meciu banca orădenilor era mai tot timpul in picioare. E clar ca fiecare comentează ce vede dar las-o mai moale ca nu îs sfinți orădenii tai.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    in care as fi vrut sa spun ca au contat (doar) detaliile, asa cum ar fi trebuit sa fie o intalnire echilibrata.
    Din pacate si deocamdata nu pot trece de vicierea de rezultat si de dubla masura. La Oradea s-a dat cosul dupa ce mingea a lovit panoul si apoi a fost indepartata de Tarolis, la Cluj nu. Oradea a beneficiat de un antisportiv dar "toporul" incasat, foarte clar vazut pe transmisia de la Digi nu s-a vazut in inregistrarea pe ca care au consultat-o arbitri. Asa ca ma opresc aici.

    Cel mai trist mi se pare ca o faza controversata nu a beneficiat de arbitrajul video. Poate e mai bine asa decat sa vedem aceeasi decizie si dupa arbitrajul video...

    Succes in meciul urmator.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nici mie nu mi-ar fi placut
      sa ridicam cupa dupa meciul de azi. dar asta e, trebuia sa se mearga in OT si sa se vada acolo ce si cum. n am vazut caseta statistica dar am impresia ca multi jucatori de la oradea erau in foul trouble. in fine, Romania noastra cea de toate zilele. Nici la sport nu te mai poti uita fara sa te frustreze niste mitici...

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Așa cum am mai scris
      Faurul este metrul etalon al prostiei în arbitraj. Dar e " cimișorean" , iar Bukarești ( pare mitic ) este vorba cîntecului : " Du-mă mamă la Sovata, să-l cunosc și eu pe tata ".

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ca sa nu mai vorbim
    de BOMBA EPIDEMIOLOGICA din sala din Oradea. Oameni vaccinati cu prima doza cu 30' inainte de meci cu masca sub barbie. PENIBIL! Cine verifica cate cazuri noi ies din afacerea asta? Cucu

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Asa e
      Oamenii aceia care au fost vaccinati in ziua meciului au fost vaccinati cu un vaccin la care prima doza e si ultima, iar pe langa asta au facut si un test in ziua meciului, altfel nu erau acceptati in sala, iar spre deosebire de Cluj, la Oradea s-a folosit controlul electronic al celor vaccinati, pe baza buletinului, nu prezentarea unei foi facuta in photoshop. Iti recomand sa revezi meciurile de la Cluj in reluare ca sa vezi ca si acolo au fost oameni cu masca sub barbie. Atunci fi fair-play si nu te lega de lucruri care s-au intamplat si in gradina proprie.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      de acord
      si in BT arena au fost oameni cu masca sub barbie. Dar nu umar la umar.

      Testele rapide sunt apa de ploaie.

      Ce daca au facut vaccin cu o singura doza? Au devenit imuni in urmatoarea 1/2 de ora?

      Hai s-o lasam asa.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • cristi_g :

    PENIBIL. Cos valabil 100%. S-a vazut clar, fara sa fie nevoie de vreo reluare.
    Acesta este penibilul baschetului romanesc. N-am mai urmarit demult baschetul romanesc pt ca am decis in urma cu multi ani ca este pierdere de timp. Nu ma mira ca sponsorii se retrag la un moment dat. Foarte bine, sa ajunga la fundul sacului si sa nu mai fie bani nici de arbitri, nici de deplasari ca oricum e acest sport este pierdere de timp in Romania. Sunt curios cand va anunta BT ca se retrage din aceasta activitate si va castiga campionatul FC Voluntari, iar Digi va renunta sa mai transmita meciurile din lipsa de audienta.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Cu respect
      v-as recomanda sa schimbati site-ul daca tot sunteti atat de nemultumit de asa multe aspecte. Nu de alta dar nu are rost sa va pierdeti vremea pe aici. Lasati ca ne-o pierdem noi, iubitorii de baschet. Vedeti ca v-au ramas ceva urme de negativism pe retina.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    citire de pe site-ul frb
    Stoica Ciprian, cel care pe filmare se vede cum refuza propunerea lui Faur de a revedea faza.

    https://baschet.ro/u20-feminin/oficiali/stoica-ciprian/37

    703 meciuri arbitrate (in toate competitiile ma gandesc), cea mai arbitrata echipa? Hai, ghiciti voi. Hai, ca se poate! ORADEA!!! Yeeyy 156 meciuri.

    Zi-le, Cipriane!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oricum
    Mai erau vreo 8 secunde dacă se dădea Cos valabil. Nu era obligatoriu sa se intre in prelungiri. Dacă nu avea posibilitatea sa vezi faza hai sa zicem. Aici nu s-a vrut. Dacă se ajunge in meciul 5 nu îl văd bine pe Sere in sala. La fiecare meci are câte o privire in spate ca cineva îl întreabă de sănătate.

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Dragii moșului...
    A fost odată ca niciodată un băiet vrednic în cărat baxuri cu apă la minibaschet Costinești... Și acel băiet tare își dorea să candideze la scaunul de domnitor al Federației... Iar pentru că legea pământului îl obliga să aibă susținerea unui trib, s-a găsit un șef de trib din țara Crișurilor, uns cu toate alifiile, care să-și dea binecuvântarea și să semneze zapisul...

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      😂
      Merci, m-ai facut sa rad, eram in pragul unui atac de cord 😅

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Gen Two :

    Mizerie
    Cu M mare. Oradea a beneficiat din plin de pe urma greșelilor de arbitraj. Le spun pe cele mai flagrante : antisportiv la Wright și tot coș valabil la ultima fază, tot la Wright. Băi, nu zic că d-aia a câștigat Oradea, dar nu ai voie tată să faci asemenea greșeli.

    Și comentatorul ăla de la Digi. Mai să nu facă hora la fiecare coș al Oradei. Groaznic.

    Sper ca mâine să termină seria asta. Haide U!!

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • Marius Pintilie:

      Pt don Diablo, oligofren de Bihor
      Branko Cuic a câștigat titlul de campion național la U16 și cu lotul național a avut cel mai bun rezultat de la toate grupele, in acel an. Pe lângă toate astea, lucrează foarte mult, atât individul cât și cu grupul, nu lucrează la restaurantul Crișul Alb cu arbitri. Inainte sa aberezi, mai bine uitate in curtea ta. Așa ați câștigat și primul titlu, când ați bătut pe Mureș. Într-adevăr, Sere face treaba buna, s a văzut și azi!

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      În primul rând iți multumesc pentru titlu postării tale,se vede că știi multe.
      Stie toata lumea datorita cui e Cuic la u BT.
      Trebuie să fii prost sa spui ca Oradea a luat titlu cu Muresu cu arbitrii si pe vorbele lu Sere.
      Oradea juca cu Pasca si Nuhanovic,nu i puteai opri pe Martinic si Mohhamed da tu zici de arbitri.
      Sa zic si eu cupa luata pe pasi la cosul lui Rasic?
      Apropo cu Reggiana,Parma Perm,Maccabi Rishon,Usak,Besiktas…pot continua.
      La meciurile astea tot s-a vorbit cu arbitrii si s-au tras sfori?

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Stiu ca se va comenta mult pe subiectul capac sau nu la faza cu Green si Gicu.
    Meciul a fost frumos,frumos sa revi în sală,multe greșeli de ambele tabere dar emotiile sunt la toate nivelurile.
    Ce mi-a placut de acest baiat de la Cluj,Branko Cuic,mereu proteste,nervi,înjuraturi…bine asta face banca clujului de ani de zile la Oradea.
    Ideea e alta,fără gluma,daca un clujan imi spune ce rol are sarbu asta la echipa i mulțumesc.Se ocupa de transferuri,moral,proteste?Eu unu sincer nu stiu.
    Silvăsan si accidentat aceeasi fire,Stipanovic cum nu merge treaba,proteste si…
    Ps:Mr slam dunk Green ON Fireeee

    cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca CorvusCorax:

      .
      Ii si normal sa fi frustrat daca nu iti iese jocul , apropo de Stipe , e peste tot lotul oradiei si daca nu puncteaza . Doar prin pozitionare si blocaje va da cu terenu in cap

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Cam ce face
      Sere la Oradea, cam la fel face și Cuic ( am pierdut multe meciuri pe tehnicile lui ). In plus mai joacă un tenis cu Patrick Ciorcilă. Adică dă înapoi o minge din zece.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Hai sa nu exageram Stipanovic cel mai cel,este un jucator bun nu neg asta,are impact în joc,dar iti zic minim 6,7 jucatori cu CV mult peste ale lui care erau la fel de buni.Exemplu Planinic.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Sincer nu cred ca este echipa care sa faca gesturile lu Silvasan si Cuic cand li se pune pata si nu e ceva în regula din punctu lor de vedere.
      Cuic stim multă lume ce hram poartă da rolu care îl are în echipa sunt sigur ca mulți fani U nu îl stiu.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Cum nu?
      Team manager așa e prezentat înainte de începutul partidei:)). Sau traducător pt Dule dacă vrei. Mai și glumim.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca CorvusCorax:

      Dondiablo
      La constanța pe care a avut o in acest sezon mie sincer mi se par egali . Oricum as vrea o revenire din partea lui darko in viitoru apropiat deșii eu cred ca e imposibil

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Jucator ca Planinic,ca impact,CV si tot greu sa mai vezi în romania,daca nu sunt unele circumstanțe.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca rafuv:

      Wright
      Mi s-a parut un jucator bun încă inainte de primul meci.
      Are aruncare, patrundere, ball handling, e și tanar.
      Sper sa îl mai vedem la anul pe la noi, chiar dacă a avut multe meciuri in care nu a prea existat in teren.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    • Benjamin:

      ...
      Mie sincer imi place mai mult Stipanovic decat Planinic. Mult mai putin teatral si mai mobil decat Planinic. Eu m-as bucura sa il pastram pe Stipe chiar daca are un minus mare prin numarul mare de libere ratate. Ca si valoare clar amandoi sunt peste pivotii din campionat.

      cu 2 ani în urmă (16.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!