Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea s-a impus în deplasare la SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
31.01.2018

csm csu oradea scm u craiova

SCM U Craiova a pierdut duelul cu CSM CSU Oradea de peteren propriu, scor 90-88, în primul meci al etapei a XVII-a din LNBM.

Dan Ioan i-a trimis în teren pe Vîrnă, Martinic, Alexandrov, Samuels și Siriscevic, iar de partea cealaltă, CSM CSU Oradea a început cu Nicolescu, Kariniauskas, Valeika, Pasalic și Denison.

Primul sfert anunța o partidă grea pentru ambele echipe. Deși gazdele au avut un moment în care s-au detașat, orădenii au revenit în joc, iar după primele 10 minute scorul era egal, 25-25. Actul al doilea a fost momentul desprinderii Oradiei, care au dus avantajul chiar până la 14 puncte. Până la sfârșitul sfertului, gazdele au reușit să mai reducă din diferență și să intre la vestiare cu un deficit de 11 puncte.

La întoarcerea pe teren, lupta craiovenilor pentru revenire a continuat, însă nu cu foarte mult succes. Ultimul act al meciului a arătat o altă față a gazdelor, care au intrat mult mai motivați în teren. SCM U Craiova a fost aproape să învingă CSM CSU Oradea, însă norocul nu a fost de partea lor în această seară. Oaspeții s-au impus la două puncte, scor final 90-88.

Kris Richard a fost omul meciului pentru învingători, cu 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru un indice al eficentei de +21. De partea cealaltă, Ivan Siriscevic și-a trecut în cont 18 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

În urma acestui meci, SCM U Craiova ajunge la 8 victorii și 8 înfrângeri, pe când CSM CSU Oradea are un scor general de 12-5.

*foto: Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    trogloditii cu microfon sperie spectatorii
    Pe vremea lui Ceasca ne poluau transmisia sportiva numitii Pumnea, Graur, Coca-Cosma, s.a.m.d., dar aveam uneori optiunea sa mutam pe "vecini" si se rezolva. Aseara ca si in aproape fiecare transmisiune (indiferent ca e Digi sau TVR) am avut iarasi un caraghios care se uita la meciul lui si comenta dupa bunul sau gust! Nici pe reluare, cand s-a vazut clar cronometrul pe zero, nu s-a indurat sa rosteasca adevarul la o faza cu o greseala clara de arbitraj vizibila din prima. Avem acesti "patrioti" locali care se simt datori sa mai adauge un 33% din comentariu la cei 5% ai arbitrilor in favoarea gazdelor si asta cred ei ca-i face "comentatori de succes". Consecinta acestor comentarii de care nu mai avem cum sa scapam mutand la vecini, este ca spectatorii sufera de greata si de lehamite in loc de "patriotism local".

    cu 6 ani în urmă (01.02.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Nu pot altfel
    Ei nu prea stiu sa comenteze baschetul:)) si nici nu cred ca stiu reguli de fault. Asa ca decât sa greșească va da dreptate arbitrilor. De multe ori o zic asa de empatie sa nu fie gica contra

    cu 6 ani în urmă (01.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!