Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea s-a impus și în cel de-al doilea amical al verii

CSM CSU Oradea s-a impus și în cel de-al doilea amical al verii

Data de 31 august a reprezentat ziua în care jucătorii lui CSM CSU Oradea s-au întâlnit pentru prima oară cu fanii înainte de începerea stagiunii 2019/2020. În Arena Antonio Alexe, Leii-Roșii au reușit o prestație solidă împotriva lui Szedeak Szeged, câștigând cu 71-56.

Primul cinci al gazdelor a fost format din Giordan Watson, Kris Richard, Bobe Nicolescu, Dragan Zekovic și Arturas Valeika. Aceștia au început foarte bine partida și și-au adjudecat primul sfert cu 19-14. Secvența secundă a fost ceva mai echilibrată, oaspeții profitând de micile probleme de comunicare din lotul Oradiei. În cele din urmă, la pauză, campioana României conducea cu 33-29.

După întoarcerea de la vestiare, jucătorii lui Cristian Achim au evoluat mai bine și au reușit să își mărească avantajul. Conform site-ului oficial al clubului bihorean, CSM CSU Oradea a realizat un run de 16-2, ducând scorul la 54-40, înaintea actului decisiv. În ultimele 10 minute, gazdele au menținut diferența și au obținut victoria în fața propriilor suporteri, scor 71-56.

Aaron Broussard (13 puncte, 3 pase decisive) a fost din nou cel mai bun marcator al bihorenilor, fiind urmat de Giordan Watson (12 puncte, 7 pase decisive). De partea cealaltă, s-au remarcat: Milos Milisavljevic (13 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive) și Adam Olasz (11 puncte).

Tudor Fometescu, accidentat la începutul amicalului cu DEAC Debrecen, nu a evoluat în această partidă. În schimb, Sean Barnette și Pavle Reljic, menajați în precedentul joc de pregătire, au fost prezenți pe teren în această seară. De asemenea, csmoradea.ro notează că formația orădeană a evoluat conform regulamentului din cupele europene, acolo unde e permis să joci cu 5 străini în același timp.

*foto: csmoradea.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Prima impresie
    Ca impresii vagi, prima e ca Baciu e chiar un plus pentru echipa, cum ma asteptam, nu mi se pare deloc comparabil cu Tabarna. Timp de vreo 20 de minute pe meci te poate ajuta ca pivot care de cele mai multe ori are ca avantaj statura, ceea ce ne lipsea cu desavarsire. Broussard pare in forma, parca facea parte deja din echipa, are aruncare buna, patrundere, si joaca si 1 - exact cum era de asteptat. Se poate ca avem un shooter serios, impreuna cu altii cu aruncare, si patrundere mai solida si experimentata. Momentan, totul pare sa fie asa cum ne asteptam, sper sa si decurga la fel de bine, pentru ca totusi Debretin-ul inca nu te antreneaza pentru BCL.

    cu 4 ani în urmă (01.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!