Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea se impune în duelul cu BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.09.2016

CSM CSU Oradea are două victorii dint tot atâtea partide jucate în debut de campionat. Bihorenii au câștigat partida desfășurată pe teren propriu în compania lui BCM U Pitești din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Elevii lui Cristian Achim au început în forță partida și după un minut și jumătate conduceau cu 7-0. Oaspeții au echilibrat rapid scorul, după triplele lui Gabric și Marinov. După jumătatea sfertului inaugural, gazdele au apăsat din nou pe accelerator și aveau să conducă cu 26-21 după primele 10 minute. Piteștenii au stat aproape din nou până pe final de sfert, când Oradea reușea să-și dubleze avantajul din primul sfert și să intre la pauză cu 10 puncte avantaj, 43-33.

După pauză gazdele au dat impresia că pot închide meciul când s-au desprins la 17 puncte. Mladenovic și Kabongo au reușit să mențina șansele echipei lor, pe care au adus-o la minus 9 puncte după 30 de minute de joc, 59-50. În actul decisiv, campioana României și-a păstrat avantajul în jurul celor 10 puncte, iar BCM U Pitești cu doar 6 aruncări libere trase în întreaga partida nu au putut emite pretenții pentru o revenire, scor final 81-73.

Branko Mirkovic a terminat cu 17 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări pentru CSM CSU Oradea. Muhamed Pasalic și Martin Zeno au adăugat fiecare câte câte 16 puncte, iar americanul a reșit și 7 pase decisive și 5 recuperări. Andrei Mandache a trecut și el de 1o puncte marcate, reușind 12 puncte și o recuperare.

Pavel Marinov și Adrian Tudor au totalizat fiecare câte 14 puncte, iar Vlad Corpodean și Vincent Hunter au înscris fiecare câte 11 puncte.

14 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM..
    Slab meci facut de echipa noastra. Sub panou am jucat foarte slab, atat Mladenovici cat si Hunter, n au prins o zi buna. Gabric si Kabongo sunt sub Max si Diggs. Singurul castig este Vlad Corpodean. Ne vom califica in play off anul acesta deoarece sunt alte formatii mai slabe decat noi, dar cred ca mai mult nu avem de ce sa ne facem sperante...

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Csm
      Eu zic să aveti răbdare, ne-ati bătut în amical, lotul tb sudat, deci nu te pripi. În plus ati jucat cu campioana si ati stat aproape. Kabongo săracul nu prea are fată de conducător, iar când joci si fără o lentilă de contact e cam greu...haios momentul. În fine, la csm Denison va avea viată grea la Oradea întrucât nu se ridică la nivelul echipei, iar publicul începe să-si piardă răbdarea. E păcat însă de Titus, care cred că va lipsi cel puțin 1 lună. BAFTĂ MARTI ÎN CHAMPIONS LEAGUE!

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Nu
      2 saptamani lipseste Titus.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      Renan
      Cred ca n ai treaba cu baschetul. Scuze. E meciul 2. De unde tragi tu concluziile astea? Nicio libera acordata Pitestiului in 28 minute!!! Nu e normal. Faulturi nefluierate, multe erori. Lasa critica si invata baschet. Daca esti fan, fii fan.. nu critica. Am jucat pe terenul campioanei, 8 puncte nu sunt multe. Galatiul conduce Mures acum, crezi ca muresenii au "sustinatori" ca noi? Nu! Asta a fost un meci. PS: Kabongo e play-maker, nu scorrer. Diggs sau Ross nu isi aveau locul in echipa. Avem oameni care sa marcheze. Bravo, Pitesti! Sunt mandru de echipa mea!

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      @Andrew
      Prietene vezi de treaba ta, am parerea mea, mi am spus.o, n am jignit pe nimeni:). Daca ai alta parere, foarte bine, spune-o. Vom vedea cine are dreptate. Am pierdut meciul la 8 pct, dar nici un moment din joc n am fost aproape de Oradea. Si a fost Oradea fara Titus Nicoara, un jucator important din rotatie. Corect Ross sau Diggs n aveau ce cauta, n avem nevoie de jucatori care inscriu, avem destui in echipa. Daca esti fan nu inseamna sa te multumesti cu mediocritatea;).

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      Renan
      Amice, mediocritate spui tu. Antrenorii din Romania au alta parere despre Pitesti. E optiunea ta ca vezi o echipa mediocra. Eu sunt fan si-mi sustin echipa!!!

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Romani
    Nu am avut posibilitatea sa vad meciul dar pe play-by-play am observat ca Tibarna si Petrisor au jucat putin. Probleme de sanatate sau tactice ?

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Tibirna a jucat putin dar bine. Petrisor, mai bine lasa. A jucat prea mult. O etapa a tinut minunea.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Tactic
      Sa inteleg ca Bogdan a jucat putin pt ca nu facea fata lui Mladenovic in aparare sau pt ca Denison sa reintre in schemele echipei ?

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Nu prea i-a facut fata nici lui Marinov sau Gabric, autori a 2 slam-uri peste Bogdan azi. Dar in atac a fost eficient, Denison foarte bun in aparare, la fel ca Pasca.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • FC Argeș Pitești Andrew:

      Dunk uri
      Marinov a dat peste Tibirna, iar Gabric peste Denison

      cu 7 ani în urmă (24.09.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Campioana caut pivot. Denison e bun in aparare, dar daca nu se rodeaza, e paguba. Puteam sa batem la 15, dar se vede ca abia ne sudam si avem momente de cadere pe fondul Petrisor-Pasca-Denison 3 minute in teren. Pasalic e un castig real, cel mai bun transfer, dar trebuie bagat in joc mai mult de colegi, Tibarna si Mirko au multe momente cand il ignora. In rest, sa vina slovacii. Doamne ajuta.

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Csm ce pot să spun.Pasca si Petrisor au dat jocu peste cap.Pasalic foarte foarte bun.Denison aparare a mers dar atac foarte slab.Nu stiu cum va fi cu slovacii având în vedere dif de puncte...Piteștiul mi-a plăcut Tudor,în rest nu mare lucru au tras în prima de 3 relativ ok după slăbut.Kabango ala frica de aruncare.

    cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Nu
      Pasca a facut meci mare in aparare.

      cu 7 ani în urmă (23.09.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!