Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și-a depus candidatura pentru participarea în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea și-a depus candidatura pentru participarea în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea și-a depus candidatura pentru un loc în următoarea ediție a FIBA Europe Cup. Gruparea bihoreană vizează a 9-a prezență în cupele europene, 7 dintre acestea fiind în competiția mai sus amintită, organizată de către FIBA.

Ocupanta locului 3 la finalul sezonului 2021/2022 a Ligii Naționale de Baschet, CSM CSU Oradea a cunoscut succese importante în FIBA Europe Cup. În stagiunea recent încheiată a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, iar cu an înainte a reușit să cucerească medaliile de bronz, după Final Four-ul de la Menora Mivtachim Arena din Tel-Aviv.

CSM CSU Oradea are un total de 77 de meciuri oficiale în cupele europene, 43 dintre acestea fiind susținute în FIBA Europe Cup. Prezența la nivel internațional pentru un nou sezon ar aduce și primele astfel de jocuri în Oradea Arena, noua casă a „leilor roșii”.

Echipele care-și doresc prezența în FIBA Europe Cup ăși pot depune candidaturile până la data de 1 iulie 2022.

Tragerea la sorți a jocurilor din FIBA Europe Cup – ediția 2022/23 urmează să aibă loc la Munchen, pe 14 Iulie 2022.

foto: CSM CSU Oradea (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!