Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea și Phoenix Galați își dau din nou întâlnire

Valentin Todea

Valentin Todea
19.04.2016

Astăzi, cu începere de la ora 19:45, are loc cea de-a doua dispută din faza eliminatorie dintre CSM Oradea și Phoenix Galați, aceasta având loc în orașul de pe Crișul Repede. Meciul va putea fi urmărit la Digi Sport 4.

Băieții antrenați de Cristian Achim au câștigat partida de acum două zile, încheiată cu scorul de 93-86. Va fi a patra confruntare directă între aceste formații, precedentele având loc tot în acest sezon, bihorenii impunându-se în toate.

Arbitrii acestui joc sunt Ciprian Stoica, Andrada Csender și Istvan Bertalan.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Meci fără istoric. Un prim sfert excelent și meciul era jucat. Din păcate dacă îl pierdem și pe Rade după ce l-am pierdut pe Zeno ne luam adio de la finala. Speram ca după ghinionul cu accidentările de anul trecut sa scăpăm mai ușor anul ăsta. Pacat, mare păcat!

    cu 8 ani în urmă (19.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Threatt
    M-am uitat din nou pe reluare sa văd accidentarea lui Markovic și din păcate a fost în gest urat, de gustare a lui Threatt care intra urat și îl lovește în genunchi și în cap pe Markovic. Pacat de astfel de gesturi din partea unor sportivi. Threatt era deja supărat dupa ce cu o faza înainte fusese oprit pe contraatac și ținând cont și de scot a reacționat. Urat!

    cu 8 ani în urmă (19.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!