Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea va juca restanța cu CSM Târgu Jiu după meciurile de la Pitești

CSM CSU Oradea va juca restanța cu CSM Târgu Jiu după meciurile de la Pitești

CSM CSU Oradea nu s-a putut prezenta la Timișoara pentru turneul 8 LNBM din cauza problemelor legate de COVID-19 de la echipă. Astfel, semifinalista din FIBA Europe Cup va juca unul dintre meciurile restante pe data de 5 aprilie.

Formația de pregătită de Cristian Achim va juca atunci cu CSM Târgu Jiu, pe terenul grupării gorjene. Partida va începe la ora 13:00 și va fi transmisă de FRB TV pe YouTube.

Înaintea acestui duel, Oradea va juca în Sala Trivale din Pitești cu BC CSU Sibiu și BCM U Pitești, între 2 și 3 aprilie. Așadar, trupa de malul Crișului Repede va face o escală la Târgu Jiu după finalul turneului din județul Argeș.

*Foto: Facebook CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!