Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea, victorie categorică în fața lui Dinamo București

CSM CSU Oradea, victorie categorică în fața lui Dinamo București

CSM CSU Oradea nu a avut niciun fel de emoție în primul meci din cadrul turneului 6 din Liga Națională de Baschet Masculin. Bihorenii au câștigat clar meciul jucat astăzi, 20 ianuarie, în Arena Antonio Alexe în compania lui Dinamo București și încheiat cu scorul de 97-75.

Startul de meci a fost unul echilibrat și cele două echipe au ajuns la 9-9, după mai bine de 3 minute. Oradea s-a desprins cu un run de 11-4. Holt ducea scorul la 23-13 cu un coș de la mare distanță iar Antonis Constantinides solicita timp de odihnă. Finalul de sfert a fost unul spectaculos cu multe reușite de la distanță, totul culminând cu un slam dunk al lui Garlon Green. Oradea și-a păstrat avantajul și conducea cu scorul de 32-22, după primul sfert. Gazdele s-au dus la 16 puncte la reluarea jocului. Elevii lui Achim și-au menținut avantajul format din două cifre. Masters și Cane au înscris 4 puncte la rând și handicapul dinamoviștilor a revenit la 10 lungimi. La pauză, Ordea conducea cu scorul de 53-41.

Holt a început perfect repriza secundă și a marcat două triple la rând. Dinamo a răspuns prin Price și Masters. Zekovic a marcat un coș de la disntață, după care dinamoviștii au comis un antisportiv și diferența creștea la 19 lungimi, 64-45. Green a făcut din nou spectacol cu un dunk, la capătul căruia a obținut și un fault. Jocul a curs într-o singură direcție până la finalul sfertului și CSM CSU Oradea conducea cu scorul de 78-54. Ultimul sfert a fost unul fără istoric. Dinamo a redus puțin din deficit, după ce Cristian Achim a trimis în teren numai jucători români. CSM CSU Oradea avea să se impună la final cu scorul de 97-75.

Garlon Green a fost omul meciului cu 16 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Stephen Holt a contribuit cu 14 puncte iar Zekovic și Broussard cu câte 10 fiecare.

Armin Cane a fost cel mai bun dinamovist cu 19 puncte, 5 recuperări și 7 intercepții. TJ Price a reușit 17 puncte și 4 pase decisive iar Isaiah Armwood 13 puncte și 4 recuperări.

Foto: CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!