Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea, victorie concludentă cu Timba Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
24.12.2017

csm csu oradea timba

CSM CSU Oradea a învins Timba Timișoara, scor 100-76, într-o partidă contând pentru etapa a zecea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În absența lui Bobe Nicolescu, accidentat ușor la abdomen în partida precedent, CSM CSU Oradea a început cu Basti Ionescu titular, alături de Trotter, Pasalic, Milosevic și Valeika. De partea cealaltă, Timba a abordat meciul în formula Boloni, Naylor, Florveus, Reljic și Kovacevik.

Cameron Naylor a pus primele puncte pe tabelă pentru oaspeți, dar gazdele au intrat imediat la conducerea partidei cu un run de 12-3. Trotter, Pasalic și Ionescu au dus scorul la 23-12 cu coșuri de la mare distanță iar primul sfert s-a terminat 23-16. Oradea a început însă sfertul al doilea cu un parțial de 16-2, iar până la pauză aveau deja un avantaj de 23 de puncte, scor 54-31. Sfertul al treilea a consemnat victoria gazdelor, care intrau în ultimul sfert cu un avantaj de 31 de puncte, scor 81-50. După ce au început și sfertul patru cu șase puncte consecutive, elevii lui Cristian Achim au ridicat piciorul de pe accelerație și au permis oaspeților să se apropie până la final la 24 de puncte, pentru un scor final de 100-76.

Șapte jucători de la CSM CSU Oradea au înscris cel puțin 8 puncte, cu Goran Gajovic marcând 15. De altfel, rezervele de la Oradea au marcat 54 de puncte, față de 46 de pct înscrise de titulari. De partea cealaltă Cameron Naylor a marcat 24 de puncte, Pavle Reljic 19 și John Florveus 14 pct cu 9 recuperări.

După această victorie, CSM CSU Oradea ajunge la 6 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Timba Timișoara coboară la 2-7.

Etapa viitoare Oradea primește vizita celor de la CSM Steaua București, în timp ce Timba Timișoara are meci acasă cu BCM U Pitești.

*foto: Roby Boroș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!