Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani are lotul complet pentru noul sezon competițional

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.09.2018

Formația CSM Focșani 2007 și-a definitivat lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2018-2019 din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa pregătită de tehnicienii Petruț Mihai și Florin Munteanu, respectiv de preparatorul fizic Marius Batog va evolua în grupa valorică C în noul format al LNBM. 

Gruparea din Vrancea este printre primele echipe din LNBM care și-au definitivat lotul de jucători. Astfel, în frunte cu Cătălin Petrișor, Cornelius Cameron, Kyle Kilgore sau Sergiu Pop, toți transferați în această vară, Focșaniul va ataca noua stagiune și cu jucători precum Constantin Amariței, Alin Olaru, Andrei Neguroiu, Ionuț Neguroiu, Octavian Toma, Teodor Crăciun, Denis Miron, Alexandru Bratosin, Bogdan Clipa, Alexandru Duță, Rareș Cristea și David Antonescu. 

Prezentarea lotului formației CSM Focșani 2017 va avea loc luni, 3 septembrie, cu începere de la ora 17:00 la Restaurantul Cerdac Cotești din localitate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!