Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani caută a treia victorie stagională în fața unei formații bucureștene

CSM Focșani caută a treia victorie stagională în fața unei formații bucureștene

CSM Focșani și CSA Steaua București se întâlnesc în etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, meciul de pe terenul vrâncenilor urmând să se joace miercuri, 28 decembrie.

Ambele au patru înfrângeri la rând în campionat și sunt vecine de clasament înaintea meciului direct, Steaua fiind pe 7 cu 3-6 bilanț, iar Focșani pe 8 cu un total de 2 victorii și 8 eșecuri. Mai bine de o lună a trecut de când formațiile acestea n-au cunoscut gustul succesului în campionat, Steaua fiind cel mai aproape să oprească seria în meciul cu CSM Galați, pierdut la un singur punct.

Duelul din tur dintre Focșani și Steaua s-a încheiat tot la limită, Strahinja Jovanovic aducând atunci victoria „militarilor” cu 89 la 88 după o repriză de overtime. În ambele tabere a existat cel puțin un jucător cu double-double.

Focșaniul este printre ultimele în LNBM la media punctelor pe meci. La alte trei capitole, respectiv eficiența, procentajele reușitelor de două puncte și recuperările ofensive în medie, stă CSM Focșani în ultima parte a campionatului, iar CSA Steaua suferă la precizia aruncărilor din interiorul arcului de cerc, la capace și intercepții.

Singurele victorii ale vrâncenilor în acest sezon de LNBM au fost în fața unor echipe bucureștene, ambele pe teren propriu. Steaua, de cealaltă parte, are un bilanț puțin mai bun în deplasare decât acasă, dar și un meci în plus în acest caz.

Duelul de la Focșani va avea loc miercuri, 28 decembrie, începând cu ora 17.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!