Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani este aproape de finalizarea lotului

CSM Focșani este aproape de finalizarea lotului

Cu toate că până acum nu au anunțat niciun jucător, conducătorii lui CSM Focșani au lucrat în spatele cortinei și au lotul aproape gata. În urmă cu trei zile, îl anunțam pe Kevin Johnson drept primul străin al grupării din Vrancea.

Astăzi, 15 august, publicația Sportul de Vrancea a oferit noi informații legate de CSM Focșani. Conform unei postări de pe Facebook, Brandon Austin a mai semnat cu trupa antrenată de Mihai Petruț, în timp ce Monyea Pratt, Dragan Bjeletic și Pavle Reljic sunt aproape de CSM Focșani.

De asemenea, la capitolul autohtonilor, vrăncenii se vor putea baza pe Cătălin Petrișor, Alexandru Burlacu, Adrian Vaida, Ionuț Berceanu și Rareș Ardelean.

 

Baschet de Vrancea pentru Romania ! Va este dor, de baschetul din Catedrala Sportului Vrancean ? Si noua ...

Posted by Sportuldevrancea Focsani on Monday, August 15, 2022

Austin a terminat Samford University în 2020 iar, în sezonul trecut, a evoluat în Portugalia, pentru Vitoria Alves Guimaraes. În 29 de meciuri, baschetbalistul de 26 de ani ce joacă pe poziția 3 a adunat 11.9 puncte, 3.2 recuperări și 1.0 intercepții.

Bjeletic este un pivot muntenegrean care, de-a lungul carierei sale, a trecut pe la KK Lovcen Cetinje, Studentski Centar Podgorica, BC Ulcinjska Rivijera, KK Vogosca, KK Ibar Rozaje, Zlatorog, BC Prievidza și ABS Primorje 1945. În stagiunea 2021-2022, în Muntenegru, acesta a strâns 15.9 puncte, 8.7 recuperări și 1.4 pase decisive.

Reljic a evoluat și în sezonul trecut pentru CSM Focșani, având medii de 10.7 puncte, 4.5 recuperări și 3.6 pase decisive.

Nu în ultimul rând, Pratt nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un baschetbalist care a petrecut ultimele cinci sezoane în România, la BC CSU Sibiu și SCM U Craiova. În ediția 2021-2022, americanul în vârstă de 37 de ani s-a întors la Sibiu, unde a izbutit 9.1 puncte, 5.8 recuperări, 3.6 pase decisive și 1.5 intercepții.

Dintre români, Petrișor, Burlacu și Vaida au evoluat și anul trecut pentru CSM Focșani, în timp ce Berceanu și Ardelean sosesc de la CS Dinamo București, respectiv BC CSU Sibiu.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!