Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani primește vizita Lagunei București în runda cu numărul șapte a campionatului

CSM Focșani primește vizita Lagunei București în runda cu numărul șapte a campionatului

CSM Focșani joacă în fața propriilor fani cu Laguna Sharks București în etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul programat vineri (25.11) în Conferința B fiind cel care deschide weekend-ul cu meciuri în campionat.

Singura victorie de până acum îi aparține grupării vrâncene, cea care stă cu 1-4 bilanț în campionat și a înregistrat trei înfrângeri la rând pe parcursul lunii octombrie. De cealaltă parte, Laguna Sharks n-a cunoscut încă gustul succesului de când a promovat în Liga Națională și are 0-6, record cu care ocupă ultima poziție în Conferința B.

Meciul cu Laguna o să fie cel de-al patrulea pe teren propriu pentru CSM Focșani, acolo unde a putut să o încurce pe Dinamo în singurul succes stagional și este încă în căutarea primului joc cu minim 80 de puncte marcate acasă. De altfel, singura dată când a depășit acea barieră, CSM Focșani a fost aproape de al doilea succes, pierzând cu 88 la 89 pe terenul Stelei.

Laguna este echipa cu cel mai slab atac din campionat, ultimele două prestații ofensive scăzând media de puncte la doar 56.7 pe întâlnire. Bucureștenii au cedat cu 51-88 la Constanța și cu 46-61 acasă cu CSM Galați în aceste dueluri.

Brandon Austin și Monyea Pratt sunt printre cei mai buni jucători la media de puncte și recuperări, acesta din urmă fiind cel mai eficient din LNBM, iar Pavle Reljic își ajută pe vrânceni cu peste 90% procentaj de la libere. Duo-ul Austin-Pratt se află în top și la alte categorii importante, iar de la „rechini” Trevor Blondin, Aleksandre Phevadze și Lukas Aukstilkalnis au cifre bune la unele date statistice.

CSM Focșani stă extrem de bine la intercepții, având a doua medie din campionat, în timp ce la capace este ultima în ierarhie. Laguna este în coada listei la majoritatea datelor statistice.

Întâlnirea de la Focșani are loc vineri, 25 noiembrie, de la ora 17.00 și o să fie pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!