Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani s-a calificat mai departe în Cupa României

CSM Focșani s-a calificat mai departe în Cupa României

Miercuri, 8 octombrie, au avut loc trei meciuri din manșa secundă a primului tur a Cupei României. Dacă CSM Galați și CSO Voluntari s-au impus fără probleme, scor 100-60 și 42-82, în schimb, CSM Focșani a fost ținută în șah de CSM Târgu-Jiu, cedând la o diferență de cinci puncte, 71-76.

În tur, echipa antrenată de Mihai Petruț reușea să câștige pe teren propriu cu scorul de 71-57. Atunci, doi jucători din lotul lui CSM Focșani 2007 au avut minim 20 de puncte: Akim Mitchell (22 de puncte, 11 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive) și Jabari Craig (20 de puncte, 9 recuperări, o intercepție).

În retur, elevii lui Claudiu Alionescu au jucat mult mai bine, fiind susținuți și de suporterii prezenți în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Gazdele au obținut victoria, scor 76-71, însă aceasta nu le-a fost de-ajuns pentru a se califica mai departe în Cupa României.

Din păcate, pe site-ul Federației Române de Baschet apare doar scorul final al acestei întâlniri. Spre deosebire de celelalte confruntări, statisticile, scorul pe sferturi și restul detaliilor sunt inexistente.

De pe pagina de Facebook a celor de la CSM Focșani 2007 am aflat cei mai buni marcatori ai echipei oaspete: Donovan Smith (24 de puncte, 7 recuperări), Cristian Popa (18 puncte, 4 recuperări) și Cameron Cornelius (10 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă). De asemenea, scorul pe sferturi a fost următorul: 21-18, 19-13, 17-16, 19-24.

În urma acestui meci, cele patru formații ce au avansat în turul următor al Cupei României sunt: CSM Mediaș, CSM Galați, CSO Voluntari și CSM Focșani.

*foto. Facebook - CSM Focșani 2007

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!