Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani și-a definitivat lotul de jucători pentru sezonul 2023/2024

CSM Focșani și-a definitivat lotul de jucători pentru sezonul 2023/2024

CSM Focșani a anunțat definitivarea lotului de jucători cu care va aborda sezonul competițional 2023/2024. Trupa antrenată de Mihai Petruț se va baza pe cinci jucători străini în stagiunea ce urmează.

Pavle Reljic și Konstantin Anikiienko sunt jucătorii străini care vor continua în Vrancea, în timp ce Lucian Țîbârnă este ultima noutate.

Lotul lui CSM Focșanu arată astfel:

Pavle Reljic, Konstyantin Anikiienko, Terry Nolan Jr., Sherwood Brown, Rijad Avdic, Ionuț Berceanu, Cătălin Petrișor, Dragoș Axinte, Alexandru Coconea, Lucian Țibîrnă, Mihăiță Cucu, Mihai Ștefan, Giani Chirilă, Mihnea Necula.

CSM Focșani debutează în noul sezon la Târgu Mureș, acolo unde va întâlni în turneul din Cupa României pe gazda CSM Târgu Mureș și CSM Galați.

În Liga Naționala, vrâncenii se vor duela în prima etapă cu SCM U Craiova, în deplasare, iar apoi primul meci acasă îl vor disputa împotriva lui FC Argeș Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!