Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani și-a definitivat lotul pentru stagiunea 2022/23

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.08.2022

CSM Focșani și-a definitivat lotul pentru stagiunea 2022/23

CSM Focșani este una dintre echipele care și-au definitivat lotul pentru stagiunea următoare. Vrâncenii au anunțat oficial ultimele trei transferuri la capitolul jucătorilor străini

Pavle Reljic este singurul jucător din această categorie care continuă alături de formația lui Mihai Petruț. Acesta este foarte familiar cu campionatul nostru, evoluând și pentru Timișoara și Oradea în LNBM. În stagiunea recent încheiată, a avut medii de 10.7 puncte, 4.5 recuperări și 3.6 pase decisive.

Eric Kibi este un jucător de 32 de ani, de poziția 4, care vine după un sezon împărțit între Chile (CD Tinguiririca) și al treilea eșalon francez (US Avignon). De-a lungul carierei, el a mai evoluat în Germania, Danemarca, Canada, Muntenegru, Spania și Argentina.

Al treilea nume confirmat este cel al lui Brandon Austin. El are 27 de ani și vine din Portugalia, de la Vitoria, alături de care a bifat primul său sezon la nivel profesionist. În NCAA, el a jucat pentru Alabama Crimson Tide și Samford Bulldogs.

Pe lângă Reljic, CSM Focșani a păstrat alți trei jucători din lotul de sezonul trecut, dar la categoria autohtonilor. Este vorba de Cătălin Petrișor, Alexandru Burlacu și Adrian Vaida. La capitolul străinilor, noile achiziții sunt Monyea Pratt, Kevin Johnson și Dragan Bjeletic. Românii transferați sunt Rareș Ardelean și Ionuț Berceanu. De asemenea, Mihai Petruț a cooptat și patru juniori: Mihai Cucu, Luca Dobrea, Ștefan Mihai și Dragoș Constantinescu.

Conform anunțului de pe pagina oficială a clubului, CSM Focșani se va reuni în data de 29 august pentru a începe pregătirile de dinaintea noului sezon competițional. Vrâncenii sunt repartizați în Conferința B alături de: SCM Timișoara, CS Dinamo București, CSA Steaua București, Athletic Neptun Constanța, CSM Galați, Laguna București, CSU Oradea și CSO Voluntari.

*foto: Facebook/LPS Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!