Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani, victorie clară cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM Focșani, victorie clară cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM Focșani a obținut prima victorie în acest sezon de LNBM, pe teren propriu, scor 69-50 împotriva celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Vrâncenii au început partida în formula Petrișor, Georgel Burlacu, Pustahvar, Justin Baker și Reljic, în timp ce Miercurea Ciuc i-a avut în primul cinci pe Bogdanovic, Vujadinovic, Lam, Djurovic și Zerkula.

Meciul a fost echilibrat în primul sfert, când după cinci minute scorul era 9-9. Pustahvar, Baker și Petrișor au rupt însă echilibrul cu trei triple consecutive (18-12). Georgel Burlacu a marcat și el o triplă spre finalul ultimului act, dar scorul primelor 10 minute a fost stabilit de Vujadinovic (23-19). Henri Wade Chatman a deschis și sfertul secund cu o triplă iar cea mai mare diferență în prima repriză va fi de 13 puncte (37-24). La pauză, gazdele păstrau un avans de 11 puncte (40-29).

Sfertul al treilea a reprezentat un galop de sănătate pentru Focșani, care a avut chiar și un avans de 22 de puncte (56-34) și intra înaintea ultimului sfert cu un avantaj de 18 puncte. În ultimul sfert CSM Focșani a avut chiar și un avantaj de 24 de puncte și a păstrat la final diferența de 18 puncte. Astfel, gazdele s-au impus cu scorul final 68-50.

Aliaksandr Pustahvar a reușit un double-double, cu 20 de puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Justin Baker a marcat 18 puncte cu 8 recuperări. De partea cealaltă s-a remarcat tânărul Nicu Ciucă, cel care a terminat meciul cu 12 puncte și 11 recuperări.

Astfel, CSM Focșani a obținut prima victorie în acest sezon, după dezamăgirea din prima partidă, când a pierdut contra Rapidului deși a avut un avans de 15 puncte. De partea cealaltă CSM Miercurea Ciuc încasează a doua înfrângere, după cea în fața celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: monitoruldevrancea.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!