Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați a câștigat și cel de-al doilea joc de verificare de la Târgu Jiu

CSM Galați a câștigat și cel de-al doilea joc de verificare de la Târgu Jiu

CSM Galați a putut să câștige și cel de-al doilea joc amical în fieful lui CSM Târgu Jiu, sâmbătă (17.09) cu scorul de 82 la 71.

CSM Târgu Jiu și CSM Galați s-au întâlnit pe 16 și 17 septembrie în cadrul unor jocuri de verificare, de fiecare dată învingători ieșind dunărenii, care și-au ținut adversara în ambele meciuri la același număr de puncte marcate.

Vineri, cu ocazia prezentării lotului celor de la CSM Târgu Jiu, formația din Galați s-a impus cu 78-71. Ulterior, sâmbătă gălățenii au câștigat la o diferență formată din două cifre, scor 82-71.

Galațiul a câștigat toate cele trei jocuri de verificare despre care a oferit informații, în vreme ce gorjenii au pierdut fiecare amical de până acum. CSM Târgu Jiu a anunțat pe site-ul propriu că o să participe săptămâna viitoare la turneul pe care îl organizează Dinamo București

Știrea este în curs de actualizare.

*foto: Facebook CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!