Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galaţi a terminat turul cu o victorie în prelungiri în faţa lui CSM Miercurea Ciuc

CSM Galaţi a terminat turul cu o victorie în prelungiri în faţa lui CSM Miercurea Ciuc

CSM Galaţi a câştigat partida cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 86-79, într-o partidă restantă jucată la Sala Polivalentă din Focşani.

Harghitenii au început mult mai bine partida şi conduceau cu 23-11 după primul sfert, după ce au deschis partida cu un run de 9-2. Konjevic a deschis sfertul secund cu două coşuri consecutive pentru gălăţeni, iar după reuşita lui Maksim Sturanovic, Miercurea Ciuc mai avea un avantaj de numai un punct (25-24). Bowman şi Corpodean au înscris însă două triple la rând (31-24). Până la urmă elevii lui Laszlofy Botond au intrat la pauză cu un avantaj de numai două puncte, scor 33-31.

A doua repriză a avut acelaşi scenariu. Miercurea Ciuc a câştigat sfertul al treilea cu 19-13 iar Galaţiul a obţinut victoria în sfertul patru, 28-20, după trei libere obţinute şi marcate de Emanuel Shepherd. În cele din urmă trupa lui Florin Nini s-a impus în prelungiri, cu nu mai puţin de opt puncte marcate de Davor Konjevic. Astfel, scor final 86-79 pentru CSM Galaţi care obţine a patra victorie din acest tur de LNBM din 13 partide.

Konjevic a terminat cu 23 de puncte, Tarik Bruncevic a avut 20 de puncte cu 8 recuperări şi James Eads 14 puncte şi 10 recuperări. De partea cealaltă, Miles Bowman Jr a reuşit un double-double, cu 24 de puncte şi 17 recuperări, Alston Brandon Cole a marcat 14 puncte şi Emanuel Shepherd a strâns 13 puncte şi 7 recuperări.

CSM Galaţi are acum un palmares de 4-9, în timp ce CSM Miercurea Ciuc a ajuns la 2-11.

*foto: facebook CSM Galaţi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!