Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați a trecut de CSM Focșani la o diferență de 7 puncte

CSM Galați a trecut de CSM Focșani la o diferență de 7 puncte

CSM Galați s-a impus în fața celor de la CSM Focșani cu scorul de 76 la 69, pe sferturi 20-20, 13-19, 23-22, 20-8. Meciul din cadrul turneului 13 LNBM a avut loc în Sala Dunărea din Galați.

Echipele de start

Galați: Vlad, Konjevic, Brandon, Sturanovic, Hamilton

Focșani: Petrișor, Taylor, Antonescu, Pesic, Simeunovic

Sfertul întâi al disputei s-a disputat sub semnul echilibrului și s-a încheiat nedecis, scor 20-20. Gruparea din Focșani a preluat inițiativa în actul al doilea și a terminat prima repriză cu un avantaj de 6 puncte, scor 33-39. 

Gălățenii s-au aflat la conducere în două rânduri în sfertul al treilea, dar tot CSM Focșani avea prima șansă la victorie înaintea sfertului decisiv, deoarece tabela indica 56-61. Cu mai puțin de cinci minute rămase din ultimul act, Sturanovic a reușit să egaleze cu o aruncare din apropiere, 64-64. Pivotul a continuat să contribuie din plin pentru echipa sa și a dus scorul la 74-65 cu două minute și 20 de secunde rămase din meci. Pesic a înscris din spatele semicercului pentru 74-68, dar CSM Galați a gestionat foarte bine finalul și și-a trecut în cont victoria.

Principalii marcatori

Galați: Sturanovic 20 de puncte, Bruncevic 14 puncte, Brandon 14 puncte, Hamilton 14 puncte

Focșani: Pesic 21 de puncte, Krivokapic 12 puncte, Simeunovic 10 puncte, Taylor 10 puncte

*Foto: CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!