Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați a trecut la pas pe teren propriu de CSM Miercurea Ciuc

CSM Galați a trecut la pas pe teren propriu de CSM Miercurea Ciuc

CSM Galați a obținut o victorie facilă pe teren propriu în fața lui CSM Miercurea Ciuc, scor 95-77, pe sferturi, 38-18, 14-22, 24-11, 19-26. Partida a contat pentru etapa din LNBM – GVB și s-a desfășurat sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19:00 în Sala Dunărea din Galați.

Costin Bogdănescu, Andrei Bădilă și Răzvan Opriș au fost arbitrii partidei iar comisar din partea FRB Constantin Ioan.

CSM Galați a tranșat partida încă din primul sfert, când a pus 20 de puncte diferență pe tabelă. Oaspeții au dat semne de viață în actul secund și la pauză scorul era de 52-40. Gălățenii au mai accelerat o dată la reluarea jocului și a închis definitv conturile. Eugen Ilie și-a rulat tot lotul iar în ultima secvență de joc, ciucanii au reușit să mai reducă din deficit, scor final 95-77.

Jacoby Armstrong a fost cel mai bun jucător al meciului cu 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Gazdele au avut alți 5 jucători în double digits, Martin – 16, Corpodean – 13, Bunton – 13, Negoițescu – 12 și Bogdanovic – 10.

Cassidy Ryan a fost principalul remarcat de la oaspeți cu 20 de puncte. Mambi Diawara a contribuit cu 12 puncte, Lufile și Magusar cu câte 10 fiecare.

În urma acestui rezultat, CSM Galați urcă pe poziția secundă în clasament, cu 8 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Miercurea Ciuc este penultima un bilanț în oglindă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!