Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați l-a transferat pe Andrei Petică

CSM Galați l-a transferat pe Andrei Petică

CSM Galați a ajuns la un acord cu Andrei Petică, potrivit anunțului de pe pagina de Facebook a clubului, jucătorul revenind astfel în orașul de la Dunăre după 5 ani. Petică a evoluat în ultimele stagiuni la nivelul Ligii 1.

Alături de Știința București, ultimul club pentru care a jucat, Andrei Petică a ajuns până la turneul de promovare în LNBM. În cele 22 de meciuri, el a adunat medii de 13.3 puncte, 4.3 recuperări, 2.9 pase decisive și 1.2 intercepții.

Petică revine la Galați după 5 ani, pe când echipa se numea Phoenix, iar ultimul său contract în Liga Națională a fost alături de CSU Sibiu (2017/2018). Pe lângă cele două, Andrei Petică a jucat în cariera sa la CS Concordia Chiajna, CS Dinamo București sau Agronomia București.

Gălățenii au anunțat că în lot se află românii Marius Ciotlăuș, Alexandru Duică, David Stan, Andrei Calenic, Ianis Păduraru și Theodor Gherman, iar jucătorii străini urmează să sosească în vederea definitivării echipei pentru stagiunea 2022/2023.

*foto: arhivă Phoenix Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!