Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați l-a transferat pe Juhwan Harris-Dyson

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.08.2022

CSM Galați l-a transferat pe Juhwan Harris-Dyson

CSM Galați continuă săptămâna încărcată la capitolul transferurilor. După ce a anunțat oficial mutările lui Nedeljko Prijovic și Milos Nikolic, gruparea de pe malul Dunării a mai confirmat un transfer în rândul jucătorilor străini.

Juhwan Harris-Dyson, un baschetbalist american de poziția doi, care măsoară 1.95 metri și are vârsta de 24 de ani, va bifa al doilea sezon în cariera de profesioniști în Liga Națională. El va evolua sub comanda lui Florin Nini la CSM Galați.

Juhwan a jucat preț de trei ani în NCAA, pentru California Golden Bears, după care a ajuns în Regionalliga din Germania, la Herford. În ultima stagiune, el a avut medii de 17.6 puncte, 8.4 recuperări, 1.9 pase decisive și 2.9 intercepții în 25 de apariții.

Până la acest moment, CSM Galați a confirmat alți doi jucători străini în lot: Milos Nikolic și Nedeljko Prijovic. La capitolul jucătorilor autohtoni, echipa i-a înregimentat pe Andrei Calenic, Andrei Petică și Iannis Păduraru și au fost păstrați Marius Ciotlăuș, Theodor Gherman, David Stan și Alexandru Duică.

*foto: bearinsider.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!