Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați obține prima victorie în noua ediție a LNBM

CSM Galați obține prima victorie în noua ediție a LNBM

CSM Galați a dispus de CSM Târgu Jiu cu scorul de 87 la 71 și a încheiat turneul LNBM disputat în Arena Antonio Alexe cu 1-2 la general.

Formule de start:

CSM Galați – Vlad, Brown, Eads, Hamilton și Bruncevic

CSM Târgu Jiu – Berculescu, Spurgeon, Allen, Mcclain și Rogava.

Gălățenii au început mai bine partida și după un minut și jumătate de joc efectiv conduceau cu scorul de 9-2, dar gorjenii au revenit rapid în joc și au echilibrat situația pe tabelă prin Rogava, 9-8.

Allen a finalizat câteva acțiuni de sub panou, iar Ștefănescu l-a înlocuit pe Hamilton cu Sturanovic pentru a oferi un plus de talie formației sale, scor 16-15 în favoarea gorjenilor.

Ciotlăuș și-a readus echipa în avantaj la finalul primelor 10 minute de joc, 19-18.

Echipa de la Dunăre a mărit intensitatea pe faza defensivă, iar Sturanovic a profitat de absența de pe teren a lui Allen, care a fost odihnit de Alionescu, și scorul a ajuns la 31-22, fapt care a dus la primul timeout al partidei.

Mcclain și Rogava au înscris de la mare distanța și au redus din diferență, scor 31-28, dar tot gălățenii au avut un final mai bun de sfert doi, sfert la finalul căruia tabela din Arena Antonio Alexe arăta scorul de 48 la 39.

Spurgeon și-a adus echipa la 7 puncte diferența, 52-45, iar Ștefănescu s-a văzut obligat să ceară timeout din moment ce echipa sa nu traversa o perioadă foarte bună din punct de vedere ofensiv. Rogava a punctat din nou de la distanța, scor 55-51, dar Sturanovic i-a răspuns aproape instant, scor 58-51 în favoarea lui CSM Galați. Allen a pus 5 puncte consecutive pe tabelă, iar diferență s-a redus la 4 puncte, 60-56. Cele două echipe au mers cap la cap în restul sfertului, iar la intrarea în decisiv scorul era 62 la 61 pentru echipa antrenată la acest turneu de Ștefănescu.

Allen a ajuns din nou la linia de libere și a egalat situația la 62.

Eads și Brown au înscris pe contraatac și au dus din nou Galațiul în avataj, 66-62, iar Vlad a răspuns cu 5 puncte consecutive coșului lui Allen, 71-64.

Finalul de joc a aparținut lui George Vlad și echipei sale, iar CSM Galați a câștigat prima partida din actuala stagiunea a LNBM cu scorul de 87 la 71.

Remarcați

George Vlad - 26 puncte, Maksim Sturanovic - 17 puncte, James Eads - 12 puncte, Joshua Brown - 13 puncte și 10 pase decisive; 

Kevin Allen - 27 puncte, 9 recuperări, Revaz Rogava - 19 puncte. 

*facebook CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!