Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați oprește seria de 3 victorii a celor de la Pitești

CSM Galați oprește seria de 3 victorii a celor de la Pitești

CSM Galați a încheiat turneul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin cu o victorie importantă în fața lui BCM U Pitești. Moldovenii au câștigat meciul desfășurat astăzi, 11 aprilie, în Sala Transilvania din Sibiu cu scorul de 77-73.

Prima repriză a fost condusă de la un capăt la celălalt de CSM Galați. Formația antrenată de Florin Nini le-a permis adversarilor să marcheze doar 9 puncte, în timp ce a marcat 17. Cea mai mare diferență de pe tabelă s-a înregistrat în finalul sfertului secund, când moldovenii aveau 12 lungimi avantaj. Ultima reușită a reprizei i-a aparținut lui Tony Bishop de la mare distanță, prin care stabilea scorul după 20 de minute, 43-34 pentru CSM Galați.

Echipa de la Dunăre a început mai bine și repriza secundă și ducea scorul la 49-36, după un contraatac școală. Din nou diferența a crescut până la un maxim de 15 puncte în favoarea moldovenilor, dar piteștenii cu încheiat mai bine sfertul iar secvența decisivă pornea de la scorul de 60-49. BCM U Pitești a reușit să coboare diferență la sub 10 puncte abia după jumătatea ultimului sfert. Talton a relansat meciul cu 4 minute rămase pe tabelă, 64-59. BCM U Pitești a încercat să revină trimițând jocul la linia de fault dar nu a avut succes. Astfel CSM Galați s-a impus cu scorul de 77-73.

James Eads a fost principalul marcator al învingătorilor cu 19 puncte. Davor Konjevic a totalizat 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Bruncevic a contribuit cu 12 puncte iar Sturanovic cu 11.

Nikola Jevtovic a fost cel mai bun marcator de la Pitești cu 26 de puncte și 9 recuperări.  

foto: sportpictrues.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!