Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați primește vizita Stelei în primul meci al rundei a 11-a din Conferința B

CSM Galați primește vizita Stelei în primul meci al rundei a 11-a din Conferința B

CSM Galați și CSA Steaua București se întâlnesc în primul meci al etapei a 11-a în Conferința B din Liga Națională de Baschet Masculin, duelul de pe terenul dunărenilor fiind programat în această seară, 16 decembrie.

Galațiul are până acum un record negativ în fața propriilor suporteri, reușind să câștige un singur meci în trei apariții. Steaua, în schimb, vine după trei înfrângeri la rând în LNBM și a coborât la 3-5 bilanț, toate aceste eșecuri recente fiind la minim 9 puncte diferență.

În privința întâlnirilor directe în perioada recentă cei de la CSM Galați stau mai bine și au o serie activă de patru victorii contra Stelei. Bucureștenii au putut câștiga ultima dată în LNBM în fața dunărenilor în urmă cu aproape doi ani. Duelul din turul acestei prime faze a campionatului s-a terminat cu 88 la 83 pentru echipa lui Florin Nini.

Deși în privința unor date statistice vorbim despre echipe aflate în partea inferioară a clasamentului, CSM Galați și CSA Steaua sunt cele care pierd cele mai puține posesii pe meci, sub 12 ambele. La capitolul recuperărilor ofensive stau, de asemenea foarte bine, „militarii” fiind lideri în LNBM la acest capitol.

Doi jucători cu medii asemănătoare la puncte și pase decisive o să aibă cu această ocazie un duel direct, fiind vorba despre Luka Mitrovic și Strahinja Jovanovic. În tur, stelistul a captat atenția cu cele 33 de puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive reușite.

Meciul de la Galați din această seară (16.12) o să înceapă la ora 19.30 și poate fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!