Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați ratează turneul 6 de la Focșani

CSM Galați ratează turneul 6 de la Focșani

CSM Galați ratează turneul 6 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, potrivit surselor baschet.ro. Formația antrenată de Florin Nini ar fi trebuit să joace la Focșani, în compania formației gazdă și a celor de la CSM Miercurea Ciuc.

CSM Galați ratează turneul din localitatea învecinată întrucât are mai mulți jucători bolnavi. Trei jucători sunt în prezent în izolare, iar alte două teste ar  fi ieșit neconcludente. De asemenea, din informațiile baschet.ro, mai mulți jucători acuză simptome specifice covid-19, unul dintre ei având inclusiv pneumonie. Astfel, în prezent, CSM Galați are numai cinci jucători valizi.

Formația din Galați urma să joace cu CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani. Astfel, în absența gălățenilor, la Focșani se vor mai juca doar două meciuri, duelul dintre Miercurea Ciuc și Târgu Jiu și cel dintre CSM Târgu Jiu și CSM Focșani, zilele de 21, respectiv 22 ianuarie (vezi programul complet aici).

Meciurile lui CSM Galați au fost amânate și vor fi reprogramate în cadrul turneului restant care se va desfășura în acest an între 25 februarie și 3 martie.

Gălățenii nu sunt singurii aflați în aceeași situație. Reamintim că BC Athletic Constanța a absentat din aceleași motive la turneul 1 al Ligii Naționale, disputat în luna decembrie 2020, la Cluj-Napoca.

După desfășurarea a cinci turnee din LNBM, CSM Galați are un palmares de 2 victorii și 7 înfrângeri.

*foto: facebook CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!