Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați și CSM Focșani joacă în devans în ultima rundă a sezonului regulat

CSM Galați și CSM Focșani joacă în devans în ultima rundă a sezonului regulat

CSM Galați și CSM 2007 Focșani se întâlnesc în această seară (21.04) într-un meci din etapa a 30-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea are loc în devans.

Dunărenii au două victorii consecutive, perioadă în care au încasat sub 70 de puncte împotriva lui CSM VSKC Miercurea Ciuc și FC Argeș Pitești, rezultate în urma cărora au ajuns la 7-22 bilanț. Succesul de la Pitești a fost abia al treilea în acest campionat pentru CSM Galați departe de casă.

CSM Focșani traversează o perioadă extrem de modestă, cu 9 înfrângeri la rând și se află pe locul 13 în LNBM cu 8-21 bilanț. Vrâncenii au câștigat ultima dată la începutul lui martie, împotriva lui Athletic Constanța (79-67).

În cazul unei victorii pentru CSM Galați, ar fi egalitate între cele două formații în clasament, formația lui Florin Nini având avantaj în acest caz. Un succes pentru CSM Focșani ar însemna clasarea în fața lui CSM Galați.

Meciul tur l-au câștigat dunărenii cu 74 la 66, într-un joc terminat cu 45% procentaj la trei puncte, Javon Masters și Marius Ciotlăuș fiind singurii în double digits de la învingători. A fost cea de-a doua victorie la rând pentru CSM Galați în confruntările din LNBM cu CSM Focșani.

Combatantele stau foarte bine la procentajele aruncărilor transformate de la linia de fault, 75.8 respectiv 74.8%, la restul datelor statistice fiind în a doua parte a clasamentului sau printre ultimele două din campionat. CSM Galați este penultima la media de recuperări, în vreme ce vrâncenii sunt penultimii la puncte marcate în medie și la eficiență, respectiv ultimii la recuperări, recuperări defensive și capace.

În lotul echipelor se regăsesc doi jucători care au medii de puncte de ajuns pentru situarea în Top 10 la acest capitol. Henri Wade Chatman contribuie cu 16.6 puncte pentru CSM Focșani, în timp ce Javon Masters aduce 15.9 puncte în medie pe întâlnire pentru CSM Galați.

Meciul din această seară, 21 aprilie, de la Galați o să înceapă la ora 19.00 și va putea fi urmărit pe YouTube FRB TV.

*foto: FRB TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!