Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Galați, victorie la două posesii în fața celor de la CSM Târgu Jiu

CSM Galați, victorie la două posesii în fața celor de la CSM Târgu Jiu

Într-o partidă din turneul opt al Ligii Naționale de baschet masculin, CSM Galați a învins-o pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 81-76 (19-13, 22-20, 17-12, 23-31). Meciul s-a jucat în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Echipele de start

Galați: Brown, Konjevic, Vlad, Bruncevic, Hamilton

Tg. Jiu: McClain, Rogava, Berculescu, Borșa, Andrejevic

Confruntarea a început favorabil gălățenilor, care au avut un avantaj de 6 puncte după primele zece minute. La jumătatea sfertului secund, echipa gorjeană a reușit să reducă diferența la un singur punct, 23-24. După prima repriză, tabela indica 33-41. 

Înaintea sfertului patru, gruparea de pe Dunăre avea un avantaj de 13 lungimi, 45-58. Cu 6 secunde rămase din timpul regulamentar, Rogava a înscris de la mare distanță și a modificat scorul la 76-79. Totuși, Eads a înscris ultimele puncte ale meciului și a asigurat victoria echipei sale.

Principalii marcatori

Galați: Konjevic 24 de puncte, Hamilton 19 puncte, Brown 10 puncte

Tg Jiu: McClain 25 de puncte, Andrejevic 15 puncte, Nikolic 15 puncte

*Foto: CSM Galați - Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!