Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș a efectuat primul extra transfer

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.11.2018

steve rosemond csm medias

CSM Mediaș a efectuat primul extratransfer al sezonului. Echipa de pe Târnava s-a înțeles cu jucătorul american Steve Rosemond. Cele două părți s-au înțeles încă dinaintea sezonului însă jucătorul a avut viza de ședere în România expirată și a fost nevoit să petreacă trei luni în afara granițelor țării noastre.

Steve Rosemond măsoară 1.85 metri și este un jucător de pozițiile 1-2. El s-a născut pe 19 decembrie în Everett, Massachusetts, SUA. El a mai evoluat în România, pentru Olimpic Baia Mare în Liga Națională de Baschet Masculin și pentru CSM Sighetu Marmației în Liga I de baschet.

Doar 8 partide a bifat Steve Rosemond pentru Olimpic Baia Mare înainte ca echipa să intre în colaps. Fundașul american a avut cifre statistice de 5.7 puncte, 4.0 recuperări și 1.7 pase decisive în 15.2 minute petrecute în medie pe parchet.

Steve Rosemond a mai jucat în NCAA D3 pentru Newburt College timp de două sezoane și pentru Castleton State College în ultimul său sezon în campionatul universitar.

Steve Rosemond este al 5-lea jucător străin din lotul lui Mihai Popa după Milan Vulic, Andrija Simovic, Stefan Sajin și Kareem Storey.

*foto: arhivă personală facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!