Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș câștigă clar duelul cu CSM Sighetu Marmației de la Cupa Mediaș

CSM Mediaș câștigă clar duelul cu CSM Sighetu Marmației de la Cupa Mediaș

CSM Mediaș a surclasat pe CSM Sighetu Marmației în cea de a 2-a semifinală de la Cupa Mediaș. Echipa de pe Târnava mare nu a avut mari emoții și s-a impus cu scorul de 102-80.

Prima repriză de la meciul de pe Târnava a fost mai echilibrată iar după 20 de minute de joc, gazdele aveau avantaj de 13 puncte, scor 50-37. Sighet a fost la conducere timp de doar 3 minute, pe parcursul acestei prime reprize. În partea secundă jocul s-a rupt complet și diferența a ajuns la un maxim de 33 de puncte pentru CSM Mediaș. Oaspeții au limitat proporțiile scorului cu un run de 11-0 pe final.

Jacob Gibson a fost cel mai bun jucător al meciului cu 24 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive. Jonathan Barnes a terminat cu 22 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Titus Nicoară a contabilizat 16 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, în timp ce Quincy Harding a reușit și el 16 puncte.

Vladislav Solopa a fost principalul remarcat de la Sighet cu 18 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica completă este disponibilă în galeria foto.

CSM Mediaș se va duela cu CSM Târgu Jiu în finala mare de la Cupa Mediaș, în timp ce CSM Sighet va juca cu CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!