Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Mediaș s-a reunit în cursul zilei de ieri, 21 august

CSM Mediaș s-a reunit în cursul zilei de ieri, 21 august

CSM Mediaș a efectuat primul antrenament în vederea pregătirii sezonului competițional 2019/2020. Echipa s-a reunit la Sala Sporturilor din Mediaș și va continua pregătirea pe plan local pe toată durata acestui presezon.

La reunirea lotului au fost prezenți 11 jucători: Titus Nicoară, Octavian Popa Calotă, Radu Vrîncian, Daniel Banciu, Nikola Siladji, Jonathan Barnes, Stefan Nikolic, Andrei Albu, Rareș Hancaș, Teo Dăbău și Răzvan Gabor, ultimii patru fiind jucători promovați de la juniori. Andrei Iliescu se va alătura lotului în cursul zilei de astăzi, 22 august, iar Jacob Gibson va ajunge la Mediaș în cursul săptămânii viitoare.

„Suntem dornici de muncă, am așteptat să intrăm în sală, să începem pregătirea. În curând va sosi și ultimul nostru transfer, Jacob Gibson, care o să ajungă în cursul săptămânii viitoare. Sperăm să creăm nucleul acela competitiv, care ne va duce spre jocurile bune, care să ne aducă cât mai multe victorii, să putem practica un baschet cât mai de calitate și să aducem cât mai mulți spectatori la sală.

În mare parte acesta este lotul cu care vom aborda sezonul competițional. Mai putem face încă un transfer, așteptăm răspunsul. Suntem puțin limitați ca buget, dar s-ar putea să mai accepte încă un jucător străin, așteptăm răspunsul acestuia.”, a declarat tehnicianul Mihai Popa după primul antrenament.

CSM Mediaș nu și-a stabilit încă programul jocurile de pregătire dar cu siguranță vor susține mai multe amicale cu echipe din țara și există posibilitatea organizării unui turneu de pregătire chiar în orașu de pe Târnava Mare.

Mihai Popa a ales doi căpitani de echipă, cei mai experimentați jucători din vestiar, și anume pe Titus Nicoară și Octavian Popa Calotă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!