Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Miercurea Ciuc a anunțat două transferuri

CSM Miercurea Ciuc a anunțat două transferuri

CSM VSKC Miercurea Ciuc a anunțat în cursul zilei de miercuri, 13 iulie, două transferuri pentru sezonul 2022/2023. Este vorba despre Lucian Țîbîrnă și Andrija Draskovic.

Țîbîrnă vine de la CSM Focșani, unde a prins 21 de meciuri în precedenta stagiune din LNBM, cu 0.8 puncte, 0.8 recuperări și 0.1 assist-uri în medie, în puțin peste 6 minute petrecute pe parchet pe întâlnire. Anterior, acesta a jucat la nivelul primei ligi și pentru BC Mureș Târgu Mureș sau CSM Sighetu Marmației.

Draskovic, în vârstă de 28 de ani, sosește din Bosnia-Herțegovina, unde a evoluat la Bratunac. Sârbul a terminat precedenta stagiune cu 17.1 puncte, 5.5 recuperări și 3.4 pase decisive. În trecut, acesta a jucat la KK Kolubara Lazarevac 2003, KK Mladost MaxBet Zemun, KK Dunav Stari Banovci, KK Napredak Metalka Majur Aleksinac (toate în Serbia) și la KK Jedinstvo Bijelo Polje (Muntenegru).

Ciucanii l-au anunțat în această vară și pe Amedeo Casale, care se întoarce în România cu această ocazie.

*foto: Facebook Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!