Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea 2 va avea un buget de aproximativ 10.000 de euro

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.06.2011

Începând cu sezonul următor echipa prim divizionară A, CSM Oradea, va avea un satelit ce va activa în Divizia B, CSM Oradea 2. La această echipă satelit vor evolua sportivii ce nu prind prima echipă a Oradiei respectiv cei mai buni jucători ai Liceului cu Program Sportiv din Oradea. Cel mai probabil antrenor principal va fi Călin Pop, iar secund Alin Cureş.

Conform postului local TVS Oradea, bugetul echipe este de 10.000 de euro, buget la care vor contribui şi unii părinţi.

"Sunt câţiva părinţi care vor contribui financiar la funcţionarea echipei CSM Oradea 2. Este greu pentru noi ca şi club să mai ţinem şi echipa a 2-a" - a declarat preşedintele CSM Oradea, Florin Birta, pentru sursa mai sus amintită.

Pe lângă echipa de seniori şi cea satelit, CSM Oradea mai are şi două grupe de copii antrenate de Călin Pop.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!