Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea a emis un comunicat în legătură cu Karel Guzman: „Are un întreg istoric de comportament violent”

CSM Oradea a emis un comunicat în legătură cu Karel Guzman: „Are un întreg istoric de comportament violent”

CSM CSU Oradea a emis un comunicat în această seară (20.03) în legătură cu evenimentele care s-au produs sâmbătă, 18 martie, în timpul partidei dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca. Aceștia au publicat mai multe imagini video cu Karel Guzman, condamnând acțiunile acestuia:

Ca urmare a presiunilor mediatice exercitate asupra clubului, echipei și sportivilor CSM Oradea, prin prisma întâmplărilor consemnate la meciul cu U-BT Cluj-Napoca din data de 18.03.2023, conducerea CSM Oradea nu a dorit să reacționeze public tocmai pentru a nu escalada incidentul mai mult decât este nevoie, dar se vede obligată să o facă deoarece atenția se direcționează în mod nedrept către oameni din staff-ul tehnic și lotul de jucători al echipei noastre.

Sportivul echipei U-BT Cluj-Napoca, Karel Guzman, apare pe filmările premergătoare finalei de Cupa României la baschet masculin – ediția 2023, din data de 15 Februarie anul curent, având o incursiune provocatoare în dreptul băncii tehnice a echipei CSM CSU Oradea. În timpul aceluiași meci Guzman are o atitudine agresivă față de întreaga bancă a echipei noastre după un coș marcat de U-BT, gestul fiind consemnat chiar în fața băncii echipei noastre.

Click AICI pentru imagini cu provocările lui Guzman la finala Cupei României.

Același Guzman apare pe filmările premergătoare meciului de Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23, din 18 Martie 2023 având o nouă incursiune în dreptul băncii tehnice a echipei CSM CSU Oradea. De această dată, Radovan Markovic, antrenorul secund al echipei noastre îi atrage atenția sportivului că nu are ce să caute în acea zonă a terenului, echipa lui având obligația să se încălzească în fața băncii lor tehnice. Mai mult, Radovan Markovic a atras atenția arbitrilor și comisarului cu privire la prezența lui Guzman în dreptul băncii tehnice a CSM Oradea.

Click AICI pentru imagini cu provocările lui Guzman la meciul din 18.03.2023.

În timpul jocului, premergător incidentului care îl are principal protagonist pe Karel Guzman de la U-BT Cluj-Napoca, pe filmarea meciului se identifică două momente în care Guzman lovește jucătorii echipei CSM CSU Oradea.

Click AICI și AICI pentru imaginile în care Karel Guzman își lovește adversarii în condițiile în care jocul este întrerupt.

Menționăm că primul moment nu a fost sancționat cu fault antisportiv ceea ce ar fi dus deja la eliminarea lui din joc pentru cumul de două greșeli antisportive.

Mai apoi, în urma deciziei ulterioare de descalificare a jucătorului, acesta a exercitat un comportament violent și periculos pentru integritatea participanților la eveniment (copil de mingi, majorete, spectatori). Ulterior acestui moment, Karel Guzman a încercat să revină în sală cu o rangă de fier fiind cu greu oprit de către un coechipier al său.

Click AICI pentru imagini video cu Karel Guzman intrând în sală cu o rangă.

Mulțumim lui Andrija Stipanovic pentru că prin acțiunile sale a prevenit o posibilă tragedie!

Guzman a fost deposedat de acel obiect și s-au întocmit acte de sesizare conform art. 371 din Noul Cod Penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Toate aceste comportamente ale lui Guzman ne conduc la concluzia că staff-ul echipei U-BT Cluj-Napoca nu îl poate controla.

În timpul incidentului, precum și la sfârșitul meciului, se identifică mai multe momente în care reprezentanții staff-ului U-BT Cluj-Napoca îl bruschează pe antrenorul secund al CSM CSU Oradea, Radovan Markovic. Aceștia, potrivit spuselor componenților staff-ului echipei orădene, îi adresează lui Radovan Markovic injurii și amenințări referitor la ce anume urmează să i se întâmple acestuia la meciul de la Cluj-Napoca, începând cu antrenorul principal Mihai Silvășan și directorul sportiv Branko Cuic.

Acest gen de reacție nu poate fi tolerat în condițiile în care vorbim despre persoane cu funcții oficiale în organigrama unui partener de întrecere. Mai mult, aceiași oficiali au adresat cuvinte injurioase și jignitoare arbitrilor.

Subliniem faptul că incidentele s-au consemnat la banca echipei CSM Oradea. Comportamentul tuturor reprezentanților echipei noastre a fost impecabil, refuzând să răspundă provocărilor și amenințărilor exprimate de reprezentanții U-BT Cluj-Napoca.

CSM Oradea a fost întotdeauna o gazdă bună pentru oaspeții săi. Inclusiv pentru U-BT Cluj-Napoca, a căror componenți au beneficiat de acces în toate zonele Oradea Arena. Spre exemplu domnul Guzman s-a pregătit în sala de forță cot la cot cu jucătorul nostru Justin Carter.

Faptele săvârșite pe terenul de joc, de natură sportivă, ce contravin regulamentului jocului de baschet au fost sancționate de către brigada de arbitri delegată la acest meci.

Suntem indignați de încercarea reprezentanților U-BT Cluj-Napoca de a justifica acțiunile unui om care a manifestat un comportament violent față de partenerii de întrecere și spectatori, de a justifica acțiunile unui om care este anchetat pentru că s-a întors în sală cu o rangă de fier.

Karel Guzman are un întreg istoric de comportament violent, provocator și nesportiv. Este recidivist, iar de această dată a dus lucrurile într-o zonă deosebit de periculoasă. Girat de către oamenii din staff-ul U-BT Cluj-Napoca.

Toate informațiile prezentate sunt probate cu imagini video ce pot fi accesate în link-urile din comunicat.

*foto: captură foto - YouTube

71 comentarii la aceasta stire:
 • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

  Mda
  Silva e un amalgam, un om complex pentru care am un respect in mare parte a timpului si pe care il inteleg, injuri si mai blestemi la meci, dar pe de alta parte tot meciul a incercat sa isi calmeze staff-ul si jucatorii, nu am ce sa ii reprosez. Marioneta de Cuic in schimb trebuie sa-si masoare bine cuvintele, pentru ca la cum sta treaba, daca nu o dam in bara, mai ajunge de vreo 3 ori la Oradea, si nu-i va fi comod cu o atitudine de "vezi ce-ti fac eu tie la Cluj".

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

   Silva
   Inteleg ca e temperamental. Inteleg ca tipa intruna la proprii jucatori, la arbitri, la cine vrea el. Inteleg ca injura la time-outuri. Baschet nu e sport de papadii. Inteleg toate astea. Toate manifestarile astea fac parte din propria lui personalitate si pana acum a avut real succes. Un singur lucru nu inteleg. Cum poate fi propritar propriul tau conflcit cu asa-zisii provocatori INAINTE sa iti calmezi propriul exponat? Tot stuff-ul Clujului trebuia sa fie in jurul acelui pericol public. Doar Perovici a incercat sa il calmeze. Noroc cu ceilalti jucatori ai Clujului, care au stiut sa gestioneze situatia. Felicitari lor. Repet. Orice problema ai avea cu orice Markovici vrei tu, o rezolvi DUPA ce te asiguri ca persoana non-grata nu-si distruge si mai mult propria cariera si nu provoaca vreo paguba de dosar penal. Daca nu era Stipe, omul suta mingea in tribune. Hai sa zicem ca faza cu ranga nu era responsabilitatea celor ramasi pe teren, ei trebuiau sa isi vada in continuare de meci, nestiind ce face omul lor. Shotout to Stipe, Birce, P Rich, JJ si restul care au actionat exact asa cum trebuia.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

   Scz
   Prioritar* propriul tau conflict*

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • bela57 :

  Oradea,
  din cele scrise in comunicat e fata mare, iar UBT este prezentata ca niste violatori sau asasini . No comment .

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

   Pai
   Cam asa e

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   Guz
   Daca si acu mai comentati nu ma mir ca se ajunge la treburi din astea.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea Sebas :

  Wow
  Chiar facem orice ne sta in putinta sa i se desfaca intelegerea. Practic acesta este raspunsul nostru la lungul, frumosul si corectul mesaj postat de Karel.. as prefera sa luptam in teren mai mult decat pe media.

  Chiar si cu avantajul terenului propriu pe care va spun de pe acum ca nu o sa il mentinem pana la sfarsitul returului, chiar si fara guzman si fara inca un strain oricare ar fi el al Clujului, tot nu am fi favoriti, insa de asta e frumos sportul - iti da mereu sansa sa mai lupti o data, sa mai ai o revansa. Le da sansa celor mici sa se dueleze cu cei mari. Sper doar sa fim noi Goliat anul acesta!

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

   Asa e
   Sunt total de acord, dau cam 30% sanse sa ne mentinem terenul propriu si in finala, si Clujul chiar si fara Guzman e favorita consistenta la castigarea unui nou titlu, ca ii desfac contractul ca-l suspenda 2 luni. Ramane de vazut cum aratam dupa ce revine (poate) Carter si-l putem odihni pe Holt, poate asa mai crestem cu 5-10% sansele la cat de petarda e omul. Pe mine chiar nu ma intereseaza si nu m-ar surprinde nici daca ar lua 1-2 etape, adica totusi stiu in ce tara traim si presiune exista din partea tuturor si pe federatie, ma intereseaza ca pot sa accept sa vrei sa te iei la tranta dar trag linie din a iesi din sala, a cauta si gasi o bara metalica, nu un pet de plastic, aproape a-ti lovi coechipierul in 2-3 randuri, a scoate usa din balamale si a vrea sa reintrii in sala ca sa faci ce mai exact? Comportament de efectiv thug. Psiholog, si multa multa dragoste.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette:

   E vorba de respect
   Din punctul meu de vedere, nu are nicio legatura cu cu avantajul terenului propriu, cu sanse mai mici sau mai mari pentru deznodamantul campionatului. E vorba de respect. Nu te poți comporta în felul în care s-a comportat Silvășan la Oradea, si nu o data. De Guzman nici nu are rost sa mai vorbim. Dar Silvasan, prin comportamentul sau de la finalul meciului, cu imbranceli si injuraturi, mie imi demonstreaza ca tot ce s-a intamplat e si din vina lui. Prea multe iesiri nervoase a tot avut, de multe ori nesanctionate de arbitri sau oficiali.
   Imaginile cu Guzman prin parcare cu ranga sunt neverosimile. Si eu am zis ca sunt exagerari facute de jurnalisti indoielnici. Nu am crezut ca se poate asa ceva.
   Tot respectul pentru Stipe si alti jucatori cu capul pe umeri de la Cluj.
   E urat si trist ce s-a intamplat. Personal, vin cu copiii la meciuri, si mereu am zis ca mergem la baschet ca nu exista violenta, nu se injura. Sambata dupa meci, mi-au spus ca le este frica.
   Sper ca cu totii sa depasim acest moment, fiecare sa ne invatam lectia: jucatori, staff, suporteri, si arbitri. Dragostea pentru baschet ar trebui sa ne uneasca.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • ovidel:

   Sean Barnette: Subscriu la ce-ai scris, dar... (pentru ca intotdeauna exista un "dar":)
   Si eu merg cu copiii la meciuri, si vad chiar de mai multe ori decat voi "spumele", si pot spune cu mâna pe inima ca nu-mi plac, si nici copiii mei nu si-ar dori sa fie tratati asa de antrenorul lor . Dar: asta e modul lui de manifestare, oricat il dezaprob, nu sunt eu in masura sa-i spun cum sa se comporte (oricand imi poate spune "stai acasa daca nu-ti place, du-ti copiii la snooker"), sunt altii in fata carora raspunde, ei ar trebui sa-i ceara socoteala pentru cum se manifesta.

   Si inca ceva: oricat de reprobabile ar fi de multe ori gesturile lui, se rezuma la asta. Nu zic ca mi se pare ca e bine ce face (din contra) dar macar se rezuma la atata, pe Silvasan (si cred ca nici pe altcineva de la "U") n-o sa-l vezi niciodata "desfiintându-si" adversarul "la masa verde", cu un "dosar" asa de bine pregatit cu filmulete puse pe youtube direct de club, cu articole in presa etc. Nu zic ca e ilegal, dar CSM a prins acu o slabiciune si o exploateaza la maxim in afara terenului. "U-oficial" nu cred (sper) c-ar fi facut chiar asa daca situatia era inversa

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • ovidel:

   politicieni
   Si da, sambata ai vostrii au fost mai buni politicieni decat cei de la "U", dar sper ca reusiti sa vedeti si in spatele "PR"-ului desavârsit pe care-l aveti (si care de data asta ne-a "desfiintat", recunosc:)

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  Raspunde
 • teddy :

  CSM Fecioara Maria Oradea
  Eu as propune sa va schimbati si numele la echipa la cat sunteti de impecabili. Cu siguranta ca inainte de meci, toti de la "U" s-au inteles sa-l atace pe Markovic, doar ca nu au inteles pe care-Radovan sau Nikola... Si noi ni-l stim pe Cuic si pe Silva, dar sunt sigur ca si Radovan a facut ceva, altfel nu inteleg de ce s-au legat doar de el... Pe langa asta De jucatorul Nikola Markovis, cel de la care a inceput tot nu se zice nimic, parca nici nu a facut parte din lot. Era clar ca stiau ca Guzman "sare" repede daca ii atatat, asa ca exact asta au facut. Chiar asa si piedica lui din spate a fost impecabila, ar trebui studiata bimecanica miscarii ca si mingea la sutul lui Hagi.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

   Corect
   Foarte corect, mă mir că nimeni altcineva din campionat nu a știut înainte de meciul de sâmbătă să speculeze nervozitatea lui Guzman și să-i aplice o piedică subtilă cât să-l scoată din minți...
   Dacă Guzman "sare" repede când e ațâțat, trebuie făcut ceva să sară "mai încet" de acuma încolo. :) Markovic și-a primit pedeapsa, a luat antisportivul pentru piedica aplicată, mai mult de atât ce vrei să îi faci?

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

   Da
   Sau poate-i spune cineva sa nu imparta palme fara motiv, ca atunci nici piedici nu-si mai ia.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

   iUda Cluj
   Nu de la Nikola Markovic a inceput tot. De la Karel Guzman a inceput tot, cand a lovit cu palma dupa ce s-a auzit fluierul. Mult inainte de acea piedica. Si auzi la el, sa nu-l provocam pe baby Guz, ca stim ca reactioneaza asa. Normal ca il provocam. Daca omul e imbecil, ce sa ii faci.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • Benjamin :


  Un articol interesant, dar sa tragi concluzia ca “ Karel Guzman are un întreg istoric de comportament violent, provocator și nesportiv.” mi se pare complet pe langa. Nu ii iau apararea lui Guzmna care din punctul meu de vedere e un tanar cu potential care si-a pus singur piedica pentru un viitor bun in Europa, dar din dovezile articolului nu poti trage concluzia asta.
  Primul link la argumentul cu lovitul adversarilor e complet o gluma sau un link gresit de la ‘dosar’.
  Faza cu alergatul in fata bancii, o fi o idee a ‘jocului psihologic’ dusa la extrem care merita penalizata atunci cand e facuta (de ce nu s-a intamplat asa? - trebuie intrebati arbitri). Oricum, se pare ca si Oradea a pregatit un raspuns pentru astfel de situatii. Daca se tot pledeaza pentru pace de ce oare nu s-a insistat la arbitri, banca tehnica atunci pentru astfel de actiuni? De ce raspunsul a fost cu aceiasi metoda si anume provocarea adversarului daca e atat de condamnabil acest tip de comportament? (Nu zic ca e gresita metoda - e una ce se practica mai peste tot, dar sa nu ne portretizam in ingerasi cand nu e cazul)

  Cu faptul ca banca Clujului a avut o reactie slaba sunt perfect de acord. Bine ca avem 100 de reprezentanti in deplasari, dar unul nu s-a dus cu el sa-l calmeze la vestiar.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023) Raspunde
 • nici o sansa :

  deplorabil
  Citind comentariile clujenilor atat aici cat si pe facebook cand e clar ca omu s-a intors cu o ranga in sala imi dau seama ca nu avem nici o sansa ca tara. Imi pare rau. Probabil asa ar reactiona si 80% din oradeni daca ar fi unul de-al nostru. Mi-e efectiv scarba de ce s-a ajuns cu sportul asta si cu tara asta.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • bela57:

   adevaruri ...
   Guzman a gresit grav ? Fara doar si poate . Au gresit si Silva si Ciuic, neasigurand un comportament adecvat ? Da ! Si pt toate astea, FRB sa-si faca datoria si sa aplice regulamentul . La fel, conducerea UBT sa ia masurile adecvate .
   Dar dragii mei oradeni, echipa voastra este asa de imaculata, cum se prezinta in comunicat ? Uitati, eu nu vin cu exemple, nu ca n-ar fi destule, dar acum noi am gresit prea tare sa mai analizam si curtea vacinului, dar cumva sa te prezinti far de pacat este lipsit de fair-play, ba chiar un gest absolut rusinos !

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • nici o sansa:

   UBT
   Un club decent l-ar da afara pe usa din dos pe golan si ar prezenta scuze publice in special publicului din Oradea. Fara nici o alta justificare. Nu ma astept la asta. Nu suntem imaculati. Suporterii CSM ar fi facut la fel garantat. Marea majoritate. Exact ce fac cei din Cluj. Clubul ma indoiesc ca ar fi procedat la fel. Dar nu vom sti pana la proba contrarie. Sunt efectiv scarbit de ceea ce se vorbeste in online dupa aparitia clara a omului cu ranga. E clar ca noi ca natie meritam sa disparem daca nici in Cluj sau Oradea nu putem fi macar de secolul 21. Ma intreb ce naiba e prin Alexandria sau Buhusi? Scarba totala

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • Fenerbahce Alagöz Holding alxatl :

  Stipanovic
  Cred că toată lumea ar trebui să îi mulțumească lui Stipe. Dacă nu era el, cine știe ce naiba s-ar fi întâmplat și pe cine și cum ar fi lovit cu ranga aia.. mai ales cu stewarzii stând pe telefon pe lângă... Un dezaxat mintal, să vii cu bară de fier în Arenă. Indiferent ce i-ar fi zis, făcut, oricine. După imaginile astea, nu doar că va fi dat afară. Ci mă mir ce echipă normală la cap o să îi ofere un contract.

  Cine îi ia apărarea unui asemenea dezaxat, n-ar trebui să mai aibă voie să viață.

  Un meci frumos, stricat de un scandal care nu trebuia să fie. Un Sean Barnette sărbătorit în Hall of Fame, un derby jucat până în ultimele secunde (indiferent de rezultat sau manieră), un prim meci în LNBM între Oradea și Cluj după o eternitate, o sală arhiplină în premieră la Oradea. Trebuia să fie totul frumos. Dar s-a trezit domnul Guzman să strice totul..

  cu 1 an în urmă (20.03.2023) Raspunde
 • CSM CSU Oradea The Optimiser :

  Situație
  Am zis că nu mai comentez pe marginea acestui subiect, dar cu acest comunicat emis de CSM trebuie să mai fac o adăugire...Cei care ziceți că exagerăm, că nu e nevoie de comunicate de genul, că CSM Fecioara Maria, voi chiar credeați că cei de la CSM or să stea cu mâinile în sân după un eveniment de genul? Normal că se caută acuma orice tertip și mijloc posibil pentru a-l face pe Guzman și pe cei de la U să iasă cât mai șifonați din situația asta, credeți că dacă era oricare altă echipă din țară nu ar fi făcut la fel? Sau în alte țări credeți că nu se practică acest lucru? Sau chiar și în alte sporturi? Uitati-vă la Formula 1, ca exemplu. Să vedeți acolo ce "țiganii" se aplică între echipe și cum se caută fiecare portiță pentru a penaliza o echipă sau cealaltă... S-a arătat lumină prin aceste filmări(deși la faza cu Bostic e exagerat ce s-a evidențiat acolo) pentru a pune mai multe paie pe un foc care deja e destul de mare la ora actuală... Era logic că ceva de genul urmează să vină. Să vedem mai departe ce se întâmplă că povestea încă sigur nu e gata...

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77:

   Exact
   Foarte buna explicatia. Sunt si non-incidente prezentate ca incidente in acest comunicat. Si totusi, orice club ar fi emis asta.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   @
   Optimiser. Eu mă țin de cuvînt...
   Simt așa că ne-am înțelege perfect la un șpriț.
   Dar cum suntem departe, anunț doar că pe YouTube ferebeuTV este un meci foarte bun între Timișoara și Sibiu.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

   Timișoara
   Puțin off-topic, până să se materializeze șprițul așteptăm opinia colegului nostru de forum, adis, cu privire la meciul foarte bun făcut de Timișoara în seara asta și prelungirea contractului lui Dragan pe două sezoane după acest meci. :)

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • BC CSU Sibiu /z/z/z :

  ...
  Click AICI pentru imagini video cu Karel Guzman calcand o furnica.
  Click AICI pentru imagini video cu Karel Guzman aruncand o guma de mestecat pe trotuar.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • BC CSU Sibiu /z/z/z:

   ...
   Lasand gluma la o parte, e normal ca oradenii sa vina cu astfel de dovezi, vor incerca pe toate caile posibile sa forteze o suspendare, sau chiar arestare a lui Guzman sa le fie mai usor in playoff.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   Ai de mine
   Și de mine, cum ți-o furi amu. Te-ai trezit și tu să-i asmuți pe Guzmanopați și Guzmanopozi. In loc să te uiți că aveți meci.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   Relatez din fața televizorului
   Îi bai, se pare că Timișoara își revine, taman acum în săptămîna patimilor pentru U. Miercuri joc cu Prometey, vineri cu Timișoara și duminică cu Dinamo.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • nici o sansa:

   sibiu
   Click aici pentru a o vedea pe CSU campioana in secolul 21. Nici un rezultat gasit

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   dovezi
   No dragu badi de la Sibiu sa giu in locu tau as tacea din gura ca mai plingaciosi ca dibieni tre da cauti cu luminarea ziua la amiaza.
   Si bade Acs daca si amu mai ai de zis cu uite sutu nu e sutu uite bara nu e bara, ma dezamagesti rau. Da rau de tot. Normal ca Oradea, si in situatia asta oricine ar fi ar fi la fel, cauta sa obtina maximul, dar dupa comentariile voastre cu a fost sau n-a fost, yrebuia lamurita treaba.
   Oricum mult respect lui Stipe care a dadacit copilasu, ca fara el nu stiu unde se ajungea. Si acu o intrebare. Daca un jandarm i tragea doua in barba da-si revina, ceea ce era tare meritat avind in vedere ca vine cu fieru, cam ce ziceau Clujenii? Saudaca un Oradean facea asta la Cluj?

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   opps
   Iar au sarit citeva litere da intelegeti voi ca doara sinteti baieti isteti

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • Silvois :

  Marturisesc
  faptul ca eu nu am crezut in povestea cu ranga, mi s-a parut cireasa pe coliva lui Guzman, pusa de Oradea. Vazand filmul, nu cred ca poti sa mai comentezi ceva, eu unul, sigur nu. Am zis ca omul si sportivul Guzman merita o sansa, am facut apel la amintirea unor momente memorabile cu el pe parchet. Dupa toata nebunia de la Oradea, orice circumstante atenuante nu exista. Iar pentru toti suporterii oradeni, eu, suporter al lui U, in mod simbolic, IMI CER SCUZE!

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   ei da
   Respect si pt acest comentariu.
   E cam tot ce se poate spune

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • CatDeCatImpecabil :

  Fault antisportiv în afara terenului
  Din păcate am ramas extrem de dezamăgit de acest comunicat. Dupa ce s-a lasat putin liniștea în urma evenimentelor regretate, după ce și-a cerut scuze public jucătorul, Oradea cu un atac pe la spate a încercat distrugerea lui ca jucător și probabil va și reuși.

  Nu spun că nu a greșit, nici vorbă, Guzman a greșit cu tot ce a făcut, dar Oradea l-a înjunghiat pe la spate publicând în mediu public imaginile din afara sălii. Probabil cariera lui baschetbalistică va avea extrem de mult de suferit prin aceste imagini, accesate probabil de orice scouter și agent. Mai lipseau sa scrie în limba engleză articolul, să fie treaba treabă.

  În loc sa aplaneze conflictul și să fie domni, să dea un exemplu, golanul din conducerea CSM a vrut să se bată golănește și el, dar mișelește în același timp. Este un lucru extrem de cunoscut că VICTIMIZARE = MANIPULARE și asta au și făcut.

  Felicitări Sere, ți-ai urcat în cap acum și clujenii care au fost de partea voastră în acest conflict, dar și o țară întreagă care înțelege de fapt scopul comunicatului. Sper să nu reușești ce îți propui, față de o echipă care într-adevăr a greșit, dar care a ajung la niște performanțe pe care tu cu primăria ta nu le vei obține nici în 10 ani.

  Poate am comentat cam dur, dar e vorba de imaginea unei echipe și a unui jucător după un conflict spre final.

  Semnat, nu un clujean

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek:

   Mda
   Are dreptate un domn mai sus, cu oameni ca tine nu ne facem bine. Vai saracul, un jucator cu iesiri psihotice constante a invatat pe pielea lui ce inseamna responsabilizare si nu mai prinde contract, ce pacat. Tu ai vrea la tine in echipa un jucator care face asta si se comporta in general asa? Fereasca Dumnezeu ce am ajuns sa validam.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • metropolitul:

   return
   Ma pregateam sa scriu in mare acelasi lucru. Mersi de ajutor

   Apai am vazut ca undeva la 2/10 clujeni care comenteaza sunt oameni ok. chiar si aici. pacat de restu. Chiar sunt sigur ca si la oradeni e pe acolo proportia...Foarte deprimant. Am avut ocazia sa vedem asta in ultimii ani din plin. Si la anu sunt alegeri...Am inchis paranteza. Sper sa facem fata in finala daca ajungem acolo. U este clar peste noi ca lot si buget. Dar au cam fost tot timpu. Si am luat si noi 3 titluri.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   uimire
   Nu intele ce mai ai de comentat la imaginile astea. Voi vreti ca Oradea sa aibe grija de imaginea cuiva pe care il doare in cur de propia imagine?
   Treziti-va oameni buni si ginditi-va ce se intimpla daca nu era Stipe si narodu intra cu bara in sala.
   Oamenii astia merita cocolositi?

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca razv-an:

   wow
   cat de mult ai inteles din ce e scris mai sus ....
   Oare ai vazut pe undeva vre-un clujean care sa fie de acord cu ce a facut Guzman? Crezi ca noua ni se pare un comportament normal? Pana si "iesirile" lui Silvasan au fost contrate aici de fanii clujeni, tocmai ca nu suntem de acord cu astfel de manifestari, si consider ca nu fac bine echipei, oricat de tensionata ar fi situatia. Si, spre binele lui, Silvasan si-a temperat aceste iesiri. Dar ne-a deranjat comportamentul suburban al lui MArkovic de asemenea, cu atat mai mult cu cat a ramas nesanctionat (aia cu tehnicul e floare la ureche, atat timp cat regulamentu spune clar "O greşeală descalificatoare este orice acţiune flagrant nesportivă", iar piedica si umarul aplicat de Markovic e mai mult decat "flagrant nesportiva". Aceasta dubla masura .... Si culmea, tot in favoarea Oradei, la fel ca in finala din 2021 ... dar mironositele oradene se fac ca uita

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • nici o sansa:

   pune-te de citeste comentarii
   Daca citesti comentarii aici, pe fb baschetro peste tot unde prinzi vei vedea ca 8/10 clujeni zic mai mult decat Guzman trebuie sa plece urgent. Ne cerem scuze in numele lui. Daca dupa mai bagi un DAR si ala si alalalt deja e penibil. Sub poza omului cu ranga in mana. Eu eram in arena si cand 12 de la security nu il puteau pe tine pe uriasu ala de la cluj care acum imi scapa acum vreo 4-5 ani. Si n-am zis nimic atunci. Cand vorbim de adus rangi in sali cred ca ar trebui sa punem toti punct. Oradeni sau clujeni. Sau de unde om fi. Atat

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   uimire
   Nu intele ce mai ai de comentat la imaginile astea. Voi vreti ca Oradea sa aibe grija de imaginea cuiva pe care il doare in cur de propia imagine?
   Treziti-va oameni buni si ginditi-va ce se intimpla daca nu era Stipe si narodu intra cu bara in sala.
   Oamenii astia merita cocolositi?

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • nici o sansa:

   zigeranovic
   Mi am amintit

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

  fata mare oradea
  ma da cat de perversi is astia de la oradea ... sa pui filmulet in care Guzman loveste (primul din cele doua) dar ... de fapt sa fie un fil in care vine bivolul de Markovic sa intre direct in Guzman .... Aici daca era putin mai destept si cadea, lua un tehnic corect oradeanul. La fel cum Guzman trebuia sa ia tehnic la palma data lui Markovic (si Markovic fault pt aceasi faza), dar niste mironosite de arbitri fara cohones prefera sa se faca ca ploua....
  Din pacate reactiile lui Guzman (cel mai probabil aflat la ultimul meci la U), au trecut in plan secundar prestatiile jalnice ale fluierasilor.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   Frate
   Tot noi suntem a dracu?
   Trebuia sa-l pupam pe crestet si sa zicem bine pruncu tati, da altadata nu mai fa

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca razv-an:

   ioane ...
   pune mana pe o carte de citire ...
   nu e vorba despre Guzman - aici nu mai e nimic de discutat, e vorba despre ... verticalitatea oradenilor. care lipseste cu desavarsire. Care se acund dupa / profita de iesirea lui Guzman pentru a scuza gestul lui markovic sau prestatia penibila a arbitrilor. dar daca n-ai cu cine, n-ai cu cine. Atat pot si trebuie sa ne obisnuim cu asta

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • BC CSU Sibiu DND :

  Făina
  Eu cred că băiatul a primit un pachet de acasă...
  Fiind plecat de mult timp de acasă a zis că e mălai, s-a apucat și a făcut o mămăligă cu lapte cum e obișnuit in ardeal și uite ce a ieșit....


  PS: noroc cu Stipe altfel nu știu ce să zic ( și el chema jandarmii)

  cu 1 an în urmă (20.03.2023) Raspunde
 • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

  .
  Nu voiam sa comentez prea multe despre eveniment pentru ca mi se pare prea evident. Si in special nu despre fani, dar e destul de greu avand in vedere cati sunt cu conceptia de "a violat-o, dar si ea cum s-a imbracat..." Pe mine personal nu prea ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu, ma interesa numai sa iasa atunci de pe teren pentru ca era foarte periculos. Nu ma deranjeaza sincer nici cum isi cauta scandal mereu, pentru ca poate fi foarte eficient si bravo lui ca reuseste sa ne scoata din minti de multe ori si ca nimeni altul. Dar daca tot esti pus pe "belele" ar trebui sa ai o limita care nu te lasa sa ajungi periculos. Asta e valabil si in baschet si in carciuma.

  Acuma sa ne intelegem, acesta e un eveniment despre care a aflat toata lumea din oradea care nu are treaba cu baschetul. Ca se iau pozitii publice si se fac lamuriri, in conditiile in care multi, multi fani clujeni o tin cu "a fost provocat", cu "da' numai asta stiti acum, guzman, urmariti sa il sanctionati!" si cu "da, a fost deplasat, DAR markovic si markovic? Ei de ce nu sunt suspendati ca au aceeasi parte de vina", e foarte normal. Sunt 1000 de comentarii, pana la urma cate sa fie despre ingradirea personalitatii jucatorilor romani si cate despre filmari cu animal salbatic scapat prin oras. Faptul ca nu se poate accepta si gata că un om devenit pericol public nu este justificabil, chiar daca e de la tine din sat, cum scria si nicio sansa e alarmanta ca societate mai ales din acest punct de vedere ca probabil si multi dintre noi ar fi facut la fel. Bineinteles, sunt si destui care au o pozitie corecta, si multi care probabil sunt obisnuiti cu filmele de actiune si li se pare doar ca prea se face tam tam degeaba. O alta chestie care m-a surprins e sa intalnesc si la oficiali amenintarea asta cu "cand veniti la cluj", sau asa a scris clubul, dar nu e greu de crezut avand in vedere ca asta e ultimul gand in multe comentarii. Aceaste amenintari de obicei nu inseamna nimic, dar acuma cine stie, ca or fi mai agresivi oamenii pe-acolo... Practic i-am provocat.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca razv-an:

   markovic
   Da, Markovici a provocat. Intentionat. Si pentru asta trebuia sa primeasca si el greseala eliminatorie, ca asa scrie la regulament. Asta nu il scuza pe Guzman - dupa cum spuneam, decizia normala ar fi rezilierea contractului, chiar daca dpdv sportiv asta ne afecteaza. Dar daca nu am vazut comentarii de sustinere / iertare a lui Guzman, nu am vazut nici comentarii ale oradenilor care sa condamne gestul lui Markovici, ba chiar din contra. Si aici se vede caracterul oameninlor ... cand vad doar greselile altora, ei sunt ... mironosite

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   ma intreb
   Ai vazut meciul, si incalzirea, palama data lui M, si provocarea la Bostici? Astea au fost toate onainte de ciocnirea cu Marcovici, care a fost precum doua marfare care stiu ca se lovesc da nu renunta nici unu
   Treziti-va mai

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   .
   Inteleg ca e mai complicat. Chestiunea nu e ca au zis clujenii "bine a facut guzman, markovic merita", chestia e ca zic "da, a sarit calul, dar a avut niste motive serioase". Nu a avut niciun motiv. Majoritatea meciurilor tari si aproape toate intre rivale, aka cluj oradea e plin de provocari. Cand o sa vorbesc despre marii provocatori ai sportului romanesc o sa il includ si pe markovic. Acuma vorbesc despre un caz deplasat si clar la mod obiectiv la care multi incearca sa imparta vina pentru ca e de la ei din oras, si mi se pare interesant si trist.

   Sau mai clar, tu imi zici "dar voi de ce nu vorbiti despre cum era imbracata?", Ca sa accentuez analogia, iar raspunsul e simplu: pentru ca nu ma intereseaza...

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   ..
   daca isi dadeau palme si isi puneau piedici, luau antisportive, acuma vorbeam despre ce jucatori cocalari avem si noi si voi, ca asta era de interes, atata se putea... 10 comentarii. Dar atentia a zeci de mii de oameni e la cum umbla unu' mare cu ranga in mana in arena din oradea plina de oameni.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca U92:

   Dar de Marcovici ce spune , e provocare sau agresiune?
   Sorry dar nu prea e provocare la Marcovici. Dupa actiune si fapte, si definitia celor doua, actiunea lui Marcovici e din categoria agresiune, a folosit forta fizica, nu a incercat sa evite interactiunea, de aceea a si primit tehnic.
   E normal ca dau inainte cu Karel, ca la comisie le trebuie ceva, ceva mai "tare" ca altfel nu are cum sa scape Marcovici fara 1-2 etape.
   Ma minunez ca invidia asta sa nasca atatea frustrari la echipa csm, la suporterii ei, ca de 3 zile, in loc sa se bucure de succesul lor, de echipa lor, doar taca-taca, placa Guzma, placa Silva, placa cu arbitrii ca avantajeaza clujul, placa cu pancarta ca e veche , placa cu articole de pe baschet.ro ca ar fi scrise la comanda "U", ba fac filmulete taiate desigur doar partile care sustine "adevarul" sau pameaza in online cu commenturi fara legatura cu tema scrisa doar cu oricare din cele mai sus enumerate.
   Cateodata ma gandesc, ca de fapt, cine o fi fumat mai mult, si ce?

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM Oradea 2 Fairplay:

   .
   Taca taca, de ce vorbesc mai mult oamenii despre unul care si-a pierdut controlul decat despre ala care l-a facut sa si-l piarda? Probabil pentru ca le e ciuda pe cluj. Si sunt interese mari la mijloc. Inca un caz rezolvat de ciuda pe cluj.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea Malone Karl :

  "S-a cărășit lumea" Haide GU, adă o rangă mai mare!
  S-a cărășit lumea, zicea un ghid turistic din Deltă, referindu-se la scăderea calității umane, prin comparație cu înmulțirea carasului (un pește plin de oase, practic necomestibil pentru alcineva decît pentru lipoveni), caras care a devenit majoritar la recoltare în detrimentul speciilor comestibile de pește de calitate! S-a cărășit rău Clujul: afluența de populație de oriunde se vede in comunele limitrofe orașului supra construite și gata sufocate, lipsa de educație iese în evidență în galeria lui U, (cîndva alcătuită din studenți care intrau pe inteligență și care absolveau cu calități profesionale, azi galeria plină de burți tatuate cu înjurături și comportament grav de psihiatrie), galerie actuală care maimuțărește comportamentul suburban, de periferie, cu elemente infracțional-criminale văzut la "ultras-partizan-belgrazi-favelas-huligans". Ceea ce a dispărut în Europa civilizată, sau oricum e sub controlul dur al jandarmilor de acolo (golănii, violențe, incendieri, înjunghieri, manifestări xenofobe, ieșiri ale extremiștilor ascunși în lideri de galerii) la noi găsește adepți în rîndul populației debusolate și precar educate, așa cum se vede în eșantionul de pe acest forum; naivi care confundă susținerea echipei favorite cu susținerea agresivității verbale, apoi fizice a jucătorilor lor, idioți utili care neagă evidența chiar filmată și reluată cu explicații pentru proști, rău intenționați care acceptă orice barbarie dacă vine de la un pitecantrop îmbrăcat cu tricoul favoriților și dacă victima e de la ceilalți. În loc să înțeleagă gravitatea și barbaria gestului de guzgan, eșantionul de populație prezent pe acest forum se hlizește aici încurajînd guzmania, lăudînd silvă-mîrlănia și cuic-mitocănia și încercînd să arunce răspunderea vinovaților pe umerii celor care au fost agresați și provocați, N-ai cu cine, vorba foștilor ezer-meșteri clujeni de la CUG (de pe vremea adevăratei galerii a șepcilor roșii) : "Dorele, nu merge? Adă o rangă mai mare!"

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   Bravo unghiuta
   ca sa fiu in nota cu comentariul tau ( Bravo ii zicea si bunica , magarului din ograda ). Dar cum am promis NO COMMENT ! La acest topic...
   Las un citat din maistrul de la CT 2 zis Unghiuta : " idioți utili care neagă evidența chiar filmată și reluată cu explicații pentru proști ". Sper ca nu te referi la Flaviu Ilie, ca ar fi pacat. In articol sub textul scris de Flaviu ( scuze in numele celorlati cititori) : " În drumul către vestiare, Guzman a fost surprins de către unul dintre suporterii aflați în tribune în mijlocul unui act deplorabil. Acesta a luat o minge de pe parchet și a șutat-o într-o zonă în care se aflau majoretele echipei adverse și mai mulți suporteri, printre care și copii." Apare filmuletul cu LUFTUL ( evident, sau ce inseamna evidenta pentru unul cu negru sub unghiuta ?) si apoi comentariul aceluiasi Flaviu : " Daca nu se baga Stipe, era un voleu de toată frumusețea:)) "
   Asta se intimpla cind intr-o unghiuta nu este loc decit pentru un neuron, si ala stingher !
   Nu va suparati dragi Oradeni, dar aveti si voi uscaturile ( unghiutele ) voastre.
   ACESTA POSTARE NU INSEAMNA CA II IAU APARAREA LUI Guzman sau ca APROB IESIRILE ( la plural pentru alde unghiuta ) LUI, ci este replica pentru un ... fiecare completeaza dupa cum vrea.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • nici o sansa:

   pt titi acs razv-an si altii
   Markovic x2 nu sunt usa de biserica! Deloc.
   Comunicatul clubului are lacune si prezinta clubul intr-o lumina mult mai buna decat ar trebui. Au existat clar provocari in special din partea celor de mai sus.
   Silva - nici n are rost sa mai vorbim. Cuic la fel
   Reactiile, sicanele, provocarile lui Guzman nu au fost ok.

   Daca totul s-ar fi oprit aici vorbeam de un meci castigat care in definitiv nu inseamna nimic, de arbitraj, de Sere, de Silva de clasici in viata.

   dar acel om s-a intors la 10-15 minute dupa oprirea meciului CU O RANGA. ASTA E CAZ PATOLOGIC. RESTU NU MAI CONTEAZA.

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   titi
   deja bati cimpii. inteleg multe glume da acu cam sari calu sau magaru lu bunica-ta

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   Daca
   nu intelegi e absolut treaba ta. Dar nu e gluma, e purul adevar. Mai intreaba si tu, in stinga- dreapta. "Deci " voi, unii oradeni aveti voie sa improscati cu rahat, cu ranga imprumutata de la Guzman, dar vreti sa nu va murdariti. Nu m-am inselat, esti de-al lui unghiuta. EU AM PUS PUNCT !

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   ei na
   te-ai incins rau

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • Snake:

   Titi
   Fără supărare dar parca apăru și ranga… cine știe poate apare și dosarul, încă nu e totul la suprafața…

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca SC:

   Ion și alții care împărtășesc aceleași valori ca și MK
   Citez din dl. Malone:„S-a cărășit rău Clujul: afluența de populație de oriunde se vede in comunele limitrofe orașului supra construite și gata sufocate, lipsa de educație iese în evidență în galeria lui U, (cîndva alcătuită din studenți care intrau pe inteligență și care absolveau cu calități profesionale, azi galeria plină de burți tatuate cu înjurături și comportament grav de psihiatrie), galerie actuală care maimuțărește comportamentul suburban, de periferie, cu elemente infracțional-criminale văzut la "ultras-partizan-belgrazi-favelas-huligans".” Împroșcă cu rahat la grămadă și voi considerați că este normal. Nu am ce comenta decât că în marea echipă Salt Lake, John Stockton era creierul... Malone al vostru avea comentarii drăguțe odată, dar care acum a devenit o biată unghiuță pătată cu maro. Nu pot decât să vă felicit că sunteți de acord cu el! De acum înainte, în fiecare dimineață mă voi întoarce cu fața spre vest, pentru că de la voi de la Oradea ne vine intelighenția și corectitudinea! Sper să ne luminați pe noi pe toți clujenii care, conform „Unghiuță dixit”, suntem muult sub nivelul de civilizație al orădenilor. Vă mulțumesc pe această cale, în numele clujenilor, că ne acceptați să existăm. Acum câțiva ani Malone Karl a postat că el este cel care îi dă indicații lui Sere. M-am distrat atunci. Acum nu mai îmi vine să râd....

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   !!!
   @SC Eu am propus mai demult să închidem subiectul, dar de fapt observ că pe multe unghiuțe ( minoritatea frustrată ) își manifestă frustrarea pentru cu totul și cu totul alte motive decît cazul regretabil Guzman. Oricît am scrie că nu aprobăm gesturile huliganice ei o țin langa cu clujenii ( la general ) în sus, clujenii ( au apărut totuși și diferențieri gen 2/10 sau 8/10 ) în jos. Unul din motive ar fi și refuzul avansurilor făcute în tinerețe vreunei tanti pedesreiste

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

   Continuare
   Că a plecat din greșeală:
   Revin. Era vorba de frustrarea față de avansurile făcute cu ceva timp în urmă de vreo țață pedeseristă. Că tot s-au luat la păruială ( tot în Cluj , să recunoaștem). Motivul cică ar fi o țigară sau vreo unghiuță. Alt motiv ar fi, cel mai probabil în cazul unghiuței, faptul că pe vremuri se intra la facultate pe MERIT. Chiar el recunoaște asta, dar nefiind cazul lui...

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   neata baieti
   personal nu mai citesc de ceva timp comentariile lui Malone, dar degeaba o tot dati ca nu aprobati comportamentul lui Guzman dar tot ii cautati scuze. le ce a facut nu se poate asa ceva
   numai bine si noros diseara dragi clujeni

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  Raspunde
 • uplifter :

  Re
  Eu continui sa astept comunicatul clubului. Orice decizie in afara rezilierii contractului acestui derbedeu drogat va insemna un faliment de imagine pt echipa noastra.

  cu 1 an în urmă (20.03.2023) Raspunde
 • CS Universitatea Cluj-Napoca M F :

  csm tv
  Remarc primul comunicat al unui club care manjeste cu ### un jucator al unei echipe adverse. Demn de cancan tv. Urmeaza sa aflam cu cine si-a inselat Silva nevasta, cine e in spatele ocultei baschetbalistice si desigur unde e Elodia. Ramaneti aproape. Club mic, emisiune pe masura.
  (PS: e normal sa plece Guzman, nu suntem GSW sa nu mai gasim jucatori la nivelul asta...)

  cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  • CSM CSU Oradea unguru1432:

   ubt srl
   u bt SRL ... cod CAEN 0 - societate avand ca domeniu de activitate manipularea materialelor de constructii
   Unii cu caramizile altii cu fier betonul...

   cu 1 an în urmă (20.03.2023)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea ion 777 :

  Stipe
  Merita pus linga jucatorii din hall of fame. daca nu era el se termina prost rau

  cu 1 an în urmă (20.03.2023) Raspunde
 • CSM CSU Oradea Malone Karl :

  Vrei afacerea ta cu BT-bancomatu': ia o rangă ca guzgan-băiatu'
  Silvă&Cuic, acești Lolek și Bolek ai rap-ului de polivalentă, acești Kaos-brothers ai băncilor tehnice, se pare că au ca activitate spălarea "cadavrului sportiv" pe care l-au prezentat cu mîndrie în arena orădeană și pe viitor planul de răfuială-mardeială la adresa echipei noastre pe cînd ajunge la Cluj. Acuma urmează să ne trimită, după guzganul care nu încăpea în propriul teren la fel ca restul de 23 de jucători, din cauză că la alergare îl strîngeau oăle de suspensor, pe unul cu probleme de vezică, tot așa ceva provenit din lumea a treia chiar față de noi, care să creadă că urinalul poate fi oriunde și în consecință să-l vedem cu ștrolomînga pe-afară, iar galeria burților tatuate să-l aplaude... Ajunge caraghioșilor: cine aduce azi ranga în arenă, mîine rămîne fără sponsor civilizat!

  cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • U BT Cluj-Napoca SC:

   Delir
   Orădenilor voi nu aveți un Stipe să-l potolească pe Malone Karl? Stipe l-a potolit pe Guzman în maximum o oră, dar ăsta umblă cu ranga prin forum de două zile...

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  • CSM CSU Oradea Ion777:

   alta metoda
   noi nu-l bagam in seama

   cu 1 an în urmă (21.03.2023)
  Raspunde
 • CSM CSU Oradea ion 777 :

  Oradea vs U
  https://fb.watch/jpbJiz1SIT/
  Marcovici cu Guzman is aia de la ventrul terenului de ze bat pt minge

  cu 1 an în urmă (21.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!