Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea a învins pe Farul într-un meci disputat în devans

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.11.2013

53-95
0-6 Fișa meciului 6-1

CSM Oradea a învins pe Farul Constanța, scor 95-53, într-un meci desfășurat vineri (01.11), la București. Pe sferturi: 21-10, 25-10, 22-14, 27-19. Partida s-a disputat în devans și contează pentru etapa a 11-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Primii cinci
Constanța - Stănescu, Deconescu, Enache, Păun, Minea
Oradea - Popescu, Subotic, Comagic, Nicoară, Țibîrnă

Cristian Achim a optat să le acorde prima titularizare lui Dani Popescu și Zarko Comagic în actualul sezon competițional. Cel din urmă a început partida pe poziția 3. Titus Nicoară a înscris primul coș al partidei, acesta reușind 12 puncte și 9 recuperări în prima secvență. Constănțenii beneficiază de un joc curajos din partea lui Georgian Păun. De notat că CSM-ul a jucat fără schimbare în prima secvență, pe care au câștigat-o cu 21-10. În actul al doilea, ardelenii au schimbat toți jucătorii, la jumătatea partidei având o rotație de 11 oameni. La jumătatea partidei scorul era de 46-20.

În debutul reprizei a doua Oradea a jucat cu Popescu, Hora, Pașca, Comagic și Țibîrnă. Păun își continuă prestația curajoasă pentru Farul, însă bihorenii măresc diferența la peste 30 de puncte. Achim îl trimite în teren și pe Sergiu Pop, menținându-i în teren pe Comagic și Pașca. Stănescu transformă de la distanță, iar Pop devine al 12 jucător care punctează pentru ardeleni. Aceștia termină actul al 3-lea având un avantaj dublu pe tabela de marcaj, scor 68-34.

Comagic înscrie de mai multe ori din acțiune pentru CSM, iar Denison revine pe parchet în actul decisiv. De cealaltă parte Păun și Stănescu continuă să finalizeze pentru Farul. Ecartul trece dincolo de 40 puncte după aruncările libere transformate de către pivotul canadian al orădenilor. Minea răspunde cu o triplă pentru constănțeni. Meciul se încheie cu victoria așteptată a CSM-ului numai după ce aceștia au trecut de borna 90 în dreptul punctelor marcate. Rezultatul final a fost de .

Remarcați
Constanța - Păun 19 puncte, 7 recuperări, Stănescu 18 puncte
Oradea - Comagic 14 puncte, 4 recuperări, Popescu 13 puncte, 4 pase decisive, Nicoară 12 puncte, 9 recuperări, Denison 10 puncte, 6 recuperări

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!