Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, amicale cu Steaua Roșie Belgrad și London Lions

CSM Oradea, amicale cu Steaua Roșie Belgrad și London Lions

CSM Oradea și-a stabilit programul din acest presezon. 

Vicecampioana României va începe seria meciurilor de pregătire chiar astăzi, 3 septembrie, pe terenul lui DEAC Tungsram Debrecenfinalista Cupei Ungariei și locul 4 în campionatul maghiar în sezonul precedent.

La scurt timp după primul amical al presezonului, jucătorii lui Cristian Achim se vor deplasa în Serbia, la Belgrad, pentru încă două partide amicale. De această dată, adversarele bihorenilor vor fi Steaua Roșie Belgrad (7 septembrie), campioana Serbiei, deținătoarea Ligii Adriatice și participantă în Euroliga masculină și London Lions (9 septembrie), vicecampioana Marii Britanii, participantă în preliminariile Basketball Champions League. 

CSM Oradea va încheia pe teren propriu seria meciurilor de pregătire, în cadrul Memorialului Toni Alexe. Clasicul turneu amical este programat în perioada 16-19 septembrie. 

Primul meci oficial al vicecampioanei în exercițiu este programat pe 24 septembrie, dată la care vor da piept cu SCM Craiova, în prima faza a noii ediții de Cupa României. 

*foto: facebook/ CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!