Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea este prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.12.2011

CSM Oradea este prima echipă care face parte din careul de aşi ai Cupei României. Adversarul din sferturile de finală ale competiţiei, CS Otopeni, s-a retras din campionat, iar astfel orădenii vor câştiga ambele partide cu scorul de 20-0. Ar mai fi o soluţie ca formaţia pe care ilfovenii au învins-o în optimile de finală, SCM U Craiova, să înlocuiască pe gruparea de lângă aeroport însă e foarte puţin probabil ca acest lucru să se şi întâmple.

Sportivii antrenaţi de Andjelko Mandic au vacanţă până pe 4 ianuarie, atunci când ar trebui să se dispute prima manșă a sferturilor de finală. În acest caz CSM Oradea se califică mai departe, pentru că nu are adversar, la propriu, în următoarea fază a competiţiei.

Astfel trupa antrenată de Cristian Achim a înregistrat o performanţă greu de egalat: s-a calificat cu o singură victorie în Final Four-ul Cupei României. În celelalte trei partide se vor întâlni CSU Ploieşti şi BC Timişoara, BCM U Piteşti şi Dinamo Bucureşti respectiv Gaz Metan Mediaş şi CSM Bucureşti.

Ultimul act al competiţiei va avea loc pe 17 şi 18 februarie într-o locaţie ce va fi ulterior stabilită.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!