Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea, favorită clară în meciul cu Chiajna

Marius Petri

Marius Petri
13.12.2013

Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a XII-a

Sâmbătă, 14 decembrie

ora 19:00

 

Arena "Antonio Alexe"

8-2 Fișa meciului 1-10

CSM Oradea va înfrunta sâmbătă, 14 decembrie, formația CS Concordia Chiajna, în cadrul unui meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida se va desfășura în Arena „Antonio Alexe” din Oradea și va începe la ora 19:00.

Înaintea acestei etape, gazdele de mâine seară ocupă locul 4 în clasament, având un bilanț de 8 victorii și 2 înfrângeri în cele 10 meciuri disputate până acum. Echipa pregătită de Cristian Achim vine după un eșec suferit la mijlocul săptămânii în EuroChallenge (75-84 contra celor de la Samara), din cauza căruia nu mai au șanse de calificare în fazele superioare ale competiției. În ceea ce privește Liga Națională, bihorenii au revenit cu succes după toxiinfecția alimentară care a afectat majoritatea componenților lotului, câștigând ultimul meci disputat în campionat, contra Stelei CSM. În ceea ce privește meciul de mâine, cei de la Oradea vor conta în principal pe forma bună arătată de Titus Nicoară în meciul din EuroChallenge, dar și pe valoare individuală a altor baschetbaliști precum Sean Denison, Daniel Dillon sau Vujadin Subotic. Dat fiind faptul că este foarte posibil ca diferența de scor să fie una liniștitoare, este de așteptat ca antrenorul bihorenilor să apeleze și la serviciile jucătorilor mai puțin utilizați până acum.

De partea cealaltă, cei de la CS Concordia Chiajna se află pe ultima poziție a clasamentului, înregistrând un singur succes și zece eșecuri în acest sezon competițional. Deși este clar că Oradea este marea favorită a partidei din Arena “Antonio Alexe”, elevii lui Vlastimir Vukadinovic vor încerca să realizeze surpriza, bazându-se în special pe Aleksandar Vuletic, care a terminat 7 meciuri în double-double în acest sezon. Cel mai bun marcator al Concordiei, Nemanja Petrovic, nu va fi prezent în meciul cu Oradea, fiind indisponibil până în ianuarie.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Sorin Drugău, Ciprian Ciocan și Amalia Marchiș, iar observator din partea FRBaschet va fi Viorel Constantinescu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    8-2
    CSM Oradea are 8 victorii si 2 infrangeri.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    vom fi acolo...
    hai Oradea!!!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ....
      Indiferent de adversar si de miza jocului, sala va fi plina. Hai CSM!!!

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!