Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea își egaleză recordul absolut de victorii consecutive

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.03.2012

CSM Oradea a învins pe Energia Rovinari, scor 79-76, într-un meci contând pentru etapa a 25-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin. Partida de la Arena Antonio Alexe a avut loc miercuri (28.03), fiind transmisă în direct pe DigiSport 3.

În urma acestui rezultat, formația pregătită de către Cristian Achim obține cel de-al 18-lea succes stagional și stabilește un nou record de victorii obținute pe parcursul fazei regulate într-o ediție de campionat. În plus, CSM-ul atinge cota șase în dreptul victoriilor consecutive, egalând un record absolut pentru această formație în istoria de șapte ani a participărilor în prima divizie. O performanța similară a fost obținută de către ardeleni în sezonul competițional 2005/06, sub comanda lui Kosa Zoltan, între etapele a 3-a și a 8-a din faza regulată.

În urma rezultatului înregistrat împotriva Energiei Rovinari, orădenii acumulează 44 de puncte în clasament și se află la egalitate de puncte cu BC Mureș, CSM București și U Mobitelco Cluj-Napoca. Cele patru împart pozițiile 4-7 înaintea ultimelor două etape din sezonul regulat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!